Oszd meg!

Oszd meg, mentsd el! - TurboBookmark.com

Munkanapló - A műsor látványkonyhája :)

Félkész gondolatok, naplózás (dokumentálás), jegyzetelgetés magamnak és a munkatársaimnak. Zeekrewards: www.startnap.com/zeekrewards NetSzemle: www.netszemle.hu - Hiteles személyes tapasztalatok Freeland: www.startnap.com/freeland A pizsamás vállalkozó: www.kmgl.blog.hu

Friss topikok

A legújabb videók

Nincs megjeleníthető elem

Előzetes: Szanyi Tibor hétfőn este 8-kor!

2011.06.24. 16:04 NetSzemle - Hiteles személyes tapasztalatok

Iratkozz fel heti levelező listánkra! Minden szombat reggel a heti hírlevélben kézhez kapod a jövő heti tévé programját, ha már minden este lesz műsor.

Szanyi Tibor, országgyűlési képviselő a vendégem a NetSzemle.hu csatornáján hétfőn esze 20 órakor. A vendégem "Forró székben" ül, ez arról nevezetes, hogy abban csak az igazat, a színtiszta igazat lehet mondani. Azt persze, hogy hiszünk-e neki, mindenki magad dönti el, a műsorban csak a szavazás eredményével szembesítjük a főszereplőt. SZAVAZZ!

 

*Dr. Telkes József pszichiáter, fejvadász, a hiteles személyes tapasztalatok kutatója, gyűjtője, a hiteles személyes kommunikáció oktatója.

www.startnap.com/kerdezestechnika

Szeretnél segíteni?

Légy szíves, tegyél alá valami jó zenét, esetleg - ha gondolod, - mondj alá szöveget, egyszóval használd bátran alapanyagnak ezt a kis  videót, hogy SAJÁT ALKOTÁSODAT hozzad létre belőle. A kész videót töltsd föla youtube-ra és oszd meg a Facebookon (meg ahol még szoktad) és GYŰJTSD A LÁJKOKAT!

Indulj a NetSzemle lájk gyűjtő versenyén!

Szólj hozzá!

Címkék: tibor szanyi

A bejegyzés trackback címe:

https://munkanaplo.blog.hu/api/trackback/id/tr893011695

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása