Oszd meg!

Oszd meg, mentsd el! - TurboBookmark.com

Munkanapló - A műsor látványkonyhája :)

Félkész gondolatok, naplózás (dokumentálás), jegyzetelgetés magamnak és a munkatársaimnak. Zeekrewards: www.startnap.com/zeekrewards NetSzemle: www.netszemle.hu - Hiteles személyes tapasztalatok Freeland: www.startnap.com/freeland A pizsamás vállalkozó: www.kmgl.blog.hu

Friss topikok

A legújabb videók

Nincs megjeleníthető elem

2 napos levél Fialának*

2011.06.24. 13:04 NetSzemle - Hiteles személyes tapasztalatok

Kedves János,
szeretnélek meghívni egy 1,5 órás portré jellegű videós beszélgetésre, amelyet élőben közvetítek a NetSzemle.hu élő tévéadásában.
Tulajdonképpen Veled szeretném felavatni az itthoni tévéstúdiómat, ahonnét tudok élő adást adni,méghozzá interaktiv módon, tehát pl. élő adásban lehet szavaztatni a hallgatókat és chaten kérdezhetnek vagy válaszolhatnak kérdésekre, stb.
NetSzemle.hu - Hiteles személyes tapasztalatok.
Kisérleti adás, minden műsor utolsó műsor - ilyeneket és sok mást ellestem tőled és a program indulásakor szeretném megmutatni a nézőknek, hogy ki az az ember, akinek a kommunikációja "élő tanulmány" minden Kérdezéstechnika tréningemen, és akinek az árbockosárból adott jelentéseit már csak azért is hallgatom, mert szeretem, ha a napom értelmesen és "tudasíthatóan" indul, így sokkal könnyebben viselem a médiából áradó mocskot is.
Sok kérdést gyűjtöttem neked és ezt folytatnám is, most a kérdésem, János, hogy van-e kedved beszélgetni velem és ezt mikor tudnánk itt a stúdióban megejteni. Azt is szeretném, természetesen, ha az új könyvedről beszélnél egy kicsit, nem tudom, lesz-e belőkle promo részlet vagy bármi előzetes, mert azt szivesen közreadom a NetSzemlében akár előzetesen is. Szóval remélem, az intenretes nyilvánosság és a beszélgetésünkből készült videók a könyv eladásában is segítenek majd egy kicsit.
Válaszodat várva baráti üdvözlette
Jóska

*Még nem válaszolt, a Gmail levelező rendszere azt jelzi, hogy még fel sem bontotta, nem olvasta.

Szólj hozzá!

Címkék: fiala

A bejegyzés trackback címe:

https://munkanaplo.blog.hu/api/trackback/id/tr223011225

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása