Oszd meg!

Oszd meg, mentsd el! - TurboBookmark.com

Munkanapló - A műsor látványkonyhája :)

Félkész gondolatok, naplózás (dokumentálás), jegyzetelgetés magamnak és a munkatársaimnak. Zeekrewards: www.startnap.com/zeekrewards NetSzemle: www.netszemle.hu - Hiteles személyes tapasztalatok Freeland: www.startnap.com/freeland A pizsamás vállalkozó: www.kmgl.blog.hu

Friss topikok

A legújabb videók

Nincs megjeleníthető elem

TEHETSÉGKUTATÁS: Közösségi televízió önkénteseket keres

2011.05.31. 23:27 NetSzemle - Hiteles személyes tapasztalatok

PÁLYÁZAT 2011/2. from Dr. Telkes József (www.telkes.net), aki a fejvadász cég (www.telkes.hu) alapítója, de nem azonos azzal.
Az első magyar "igazi" közösségi televízió munkatársakat - szereplőket, videobloggereket, riportereket - keres ÖNKÉNTES munkára.

Lehetnél pl. a pécsi tudósítónk, ha pécsi vagy, vagy lehetnél egy közéleti vitaműsor házigazdája, ha megszállott polfórumozó vagy az Indexen. Szabad a vásár, most még tárt karokkal fogadok mindenkit, aki szeretné kipróbálni magát. Még önköltséges tréning is lesz, olyan előadókkal (terv), mint Vitray Tamás, Dr. Buda Béla, Bagdy Emőke vagy... Ki legyen? :)
A műsor munkanaplója:
http://munkanaplo.blog.hu
Kérdéseiddel bizalommal fordulj hozzám vagy a műsor titkárságához: ctelkes@gmail.com

Ha ismersz egy echte exhibicionistát, aki imád beszélni, szerepelni, szavalni, zenélni, énekelni, mindegy neki, akkor küldd el neki ennek a bejegyzésnek a linkjét, hátha rákattan és kezet csókol neked, hogy felhívtad a figyelmét erre a remek bizonyítási lehetőségre!

 
 

Blogoló taxist is keresünk!

 

Szólj hozzá!

Címkék: video munka interjú pályázat riporter videoblog tehetségkutatás telkes társadalmi netszemle

A bejegyzés trackback címe:

https://munkanaplo.blog.hu/api/trackback/id/tr772947495

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása