Oszd meg!

Oszd meg, mentsd el! - TurboBookmark.com

Munkanapló - A műsor látványkonyhája :)

Félkész gondolatok, naplózás (dokumentálás), jegyzetelgetés magamnak és a munkatársaimnak. Zeekrewards: www.startnap.com/zeekrewards NetSzemle: www.netszemle.hu - Hiteles személyes tapasztalatok Freeland: www.startnap.com/freeland A pizsamás vállalkozó: www.kmgl.blog.hu

Friss topikok

A legújabb videók

Nincs megjeleníthető elem

A T-Home gyors internetje megjött!! :))

2011.05.27. 02:04 NetSzemle - Hiteles személyes tapasztalatok

Péntek de. 10-12 óra között igérték, hogy jönnek, de ma már ma beállított két szép szál szürke munkaruhába öltözött szakember és hipp-hopp - 20 perc alatt - felszerelték a gyors internet összeköttetést. És működik! Csak úgy száguldanak felfelé a videók és minden király gyors, attól sem kell tartani, hogy Zsizsi, Marilla, vagy Marika a szomszédban leterheli a kapcsolatot. Éjen!! :)

Mérföldkő ez az online tv életében is, szombaton jön Gyuri és folytatja a stúdió összeszerelését. Hétfő este 8-kor élő műsort kell adnom!

Mivel nehezemre esik, hogy elmenjek itthonról, pedig videózni lenne sok minden, Cirót kértem meg, hogy napi 4 órában segítsen: titkárnősködik és riporterkedik távmunkában hétfőtől. (Lásd az előző bejegyzést.)

A pécsi előadásom újabb egy nappal eltolódik, szombatra, mert Marika csak pénteken késő délután tud elindulni, nem érnék le 6 órára. A végleges pécsi előadás időpontja tehát: június 5. 18,00 A helyszínt a jelentkezőkkel emailen közlöm.

Akinek van videotelefonja, hívjon bátran!

Kattints a képre az online TV eléréséhez, amely most konzerv kísérleti adást sugároz. Keresem azokat a műsorvezetőket, akik szeretnének heti 1 ótában műsort készíteni, hogy minden este 8-kor "saját gyártású" műsort, eredeti tartalmat lássatok. Minden jöhet, ami önfejlesztés!

Minden szombaton reggel küldöm ki a friss híreket, a hét során felkerült videók jegyzését azoknak, akik feliratkoztak heti hírlevelemre. Ha - akár csak fél szemmel is - követni szeretnéd a NetSzemle.hu portál fejlesztéseit, iratkozz fel te is!

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://munkanaplo.blog.hu/api/trackback/id/tr482935691

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása