Oszd meg!

Oszd meg, mentsd el! - TurboBookmark.com

Munkanapló - A műsor látványkonyhája :)

Félkész gondolatok, naplózás (dokumentálás), jegyzetelgetés magamnak és a munkatársaimnak. Zeekrewards: www.startnap.com/zeekrewards NetSzemle: www.netszemle.hu - Hiteles személyes tapasztalatok Freeland: www.startnap.com/freeland A pizsamás vállalkozó: www.kmgl.blog.hu

Friss topikok

A legújabb videók

Nincs megjeleníthető elem

Sajtóanyag*

2011.05.26. 18:26 NetSzemle - Hiteles személyes tapasztalatok

Bővült a NetSzemle.hu

Elsősorban a közélet eseményei iránt komolyabban érdeklődő felhasználóknak - például újságíróknak - szánja új szolgáltatásait a NetSzemle.hu internetes portál. Online - kísérleti - tévéadással jelentkeznek, benne különleges saját gyártású műsorokkal. Ezek egyike a Polidráma, egy "politikai pszichodráma" felvétele

A hírgyűjtő-portál korábban is népszerű volt a más internetes oldalakról szemezgetett, az átfogó és jól megválogatott híranyagok miatt. A NetSzemle.hu igazából akkor keltette fel az emberek figyelmét, amikor az 2008-ban az első fővárosi szmogriadó kapcsán azonnal egy tematikus aloldallal jelentkezett, ahol a közlekedni vágyó polgároknak, politikusoknak, és a sajtó munkatársai számára egyaránt hasznos és naprakész információkkal szolgált. 2008. őszén kitör a gazdasági világválság, és a NetSzemle.hu felkarolja a befagyasztott ingatlanalapos befektető ügyét. Megalakul a Banki Károsultak Önvédelmi Szövetsége. Kortörténeti dokumentum az "Ingatag alapok: Megbukik az ország?" c. könyv, amelyből lesújtó képet kapunk a magyar hatalmi elit és szinte minden intézményének magatartásáról.

Dr. Telkes József - aki pszichiáter, de főként fejvadászként ismerik -, mindig is lelkes fogyasztóvédelmi aktivista volt, így minden bizonnyal rendszeresen olvashatunk, láthatunk az oldalon szívszorító, tanulságos emberi történeteket is. A NetSzemle.hu éppen ezért szívesen együttműködne olyan sajtóorgánumokkal, akik ezekkel az esetekkel bővebben foglalkoznának. A pénzintézetekkel kapcsolatos fogyasztóvédelmi hírekre a válság miatt az utóbbi hónapokban jobban odafigyelnek az emberek, így mindenképpen megéri részletesen foglalkozni a témával.

A NetSzemle.hu új szolgáltatásairól és az együttműködés lehetőségeiről a 457-0903-as kaphatnak bővebb felvilágosítást. 

Ajánlott oldalak a további tájékozódáshoz:

1. Freeland Szabad Magyar Királyság - az első magyar virtuális királyság.

2. NetSzemle.hu - közösségi televízió, valódi interaktivitás, videoblogok.

3. A pizsamás vállalkozó - A szerő "Ki mer gazdag lenni" c. könyvének folytatása. A hálózatépítésekkel szerzett tapasztalatok összegyűjtése folyik.

Ha értesülni akarsz a friss fejleményekről, iratkozz fel heti hírlevelemre!

Dr. Telkes József

(Bemutatkozás)

*Ha segíteni akarsz, juttasd el ezt az anyagot újságíró ismerőseidnek, hátha valamelyik téma pont jól jön nekik!

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://munkanaplo.blog.hu/api/trackback/id/tr122934796

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása