Oszd meg!

Oszd meg, mentsd el! - TurboBookmark.com

Munkanapló - A műsor látványkonyhája :)

Félkész gondolatok, naplózás (dokumentálás), jegyzetelgetés magamnak és a munkatársaimnak. Zeekrewards: www.startnap.com/zeekrewards NetSzemle: www.netszemle.hu - Hiteles személyes tapasztalatok Freeland: www.startnap.com/freeland A pizsamás vállalkozó: www.kmgl.blog.hu

Friss topikok

A legújabb videók

Nincs megjeleníthető elem

Müller Péternek írt levelem

2011.05.26. 19:31 NetSzemle - Hiteles személyes tapasztalatok

 

Kedves Péter!

Személyesen nem ismerjük egymást, de remélem ez nem marad már sokéig így. Azért kereslek, mert szeretnélek egy videós interjúra meghívni az itthoni kis stúdiómba, amelyben megfelelő körülmények vannak egy nyugodt, elmélyült protré jellegű beszélgetésre. Általában az a sorsa ezeknek a beszélgetéseknek - amelyeket online egészben is lehet nézni -, hogy feldarabolom őket, és kisebb, pár perces, önálló címmel ellátott filmekként élnek tovább az interneten. Tulajdonképpen egy közösségi televiziót szervezek, amelybe - remélem - még te is beleszeretsz egyszer, s ha mondandód van, jössz rendszeresen.
Válaszodat várva szeretettel üdvözöl:
Jóska
Dr. Telkes József
http://netszemle.hu

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://munkanaplo.blog.hu/api/trackback/id/tr622934980

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása