Oszd meg!

Oszd meg, mentsd el! - TurboBookmark.com

Munkanapló - A műsor látványkonyhája :)

Félkész gondolatok, naplózás (dokumentálás), jegyzetelgetés magamnak és a munkatársaimnak. Zeekrewards: www.startnap.com/zeekrewards NetSzemle: www.netszemle.hu - Hiteles személyes tapasztalatok Freeland: www.startnap.com/freeland A pizsamás vállalkozó: www.kmgl.blog.hu

Friss topikok

A legújabb videók

Nincs megjeleníthető elem

Bejegyzésem* a RádióQ fórumába, a NetSzemle régi hallgatóinak

2011.05.26. 02:04 NetSzemle - Hiteles személyes tapasztalatok

Sziasztok!
A régi hallgatók kedvéért írom (főleg), hogy online tévé műsorként folytatódik a NetSzemle.hu, méghozzá - mint kezdetektől - közösségi szerkesztéssel. Ez azt jelenti, hogy minden készülő műsor alkotó elemei, pl. interjú részletek, kisfilmek felkerülnek a "Nyitott szerkesztőségi szobába", ahol aztán lehet kommentelni, kérdezni, szavazni, lájkolni, stb., akár a www.youtube.com/telkes csatornán belül, akár pedig a www.facebook.com/telkes oldalon. A nézők visszajelzései alapján szerkesztjük aztán az online tévéműsort.
Élő műsorral hétfő este 8 órakor jelentkezem, szerda este pedig a Polidráma c. politikai pszichodráma műsor felvételét közvetítjük. A 1,5-2 órás jáékból 20 perces összefoglaló műsor készül, amely szombat reggel 8-ra jelenik meg, hogy megédesítse és tartalmassá tegye a nézők hétvégéjét.
A műsorokhoz várok minden javaslatot, és kifejezetten keresem a videózni, riportereskedni, újságjróskodni szerető embereket - kapcsolódjatok be!
Ez az első valóban interaktív és ténylegesen közösségi szerkesztésű műsor mostantól hetente friss műsorokkal és akciókkal. Ez utóbbiak közül a legkülönlegesebbnek csak a nevét írom le, hiszen, aki akar, könnyen rákereshet  a neten: Freeland Szabad Magyar Királyság, ahol a like hivatalos fizető eszköz lesz.
NetSzemle.hu - A világháló legjava

Iratkozz fel heti hírlevelemre, hogy minden szombat reggel értesíthesselek a hét friss tartalmairól, híreiről, újdonságairól és ajánlásaimról.

Ha hálózatszervező vagy, új könyvem biztosan érdekelni fog, s ha ismersz hálózatszervezőt, küldd el neki a linkjét, mert még alig ismerik ezt a blogot és a vele járó megosztási lehetőségeket. A cél a legjobb, legeredményesebb hálózatoszervezői tapasztalatok (best business practices) összegyűjtése és megosztása a szakmai önfejlesztés iránt érdeklődő kollégáival. A blogot a Független Vállalkozó Szövetsége támogatja, amely a hálózatszervezők érdekvédelmét és közös média megjelenését szervező virtuális egyesülés, jelentős részben átfedésben a "dokumentátorok" mozgalmával és a "radikális őszinteség mozgalommal".

Ha bármilyen kérdésed van, ne tarts vissza, szintúgy a tapasztalataidat sem. Most már videótelefonon is hívhatóak vagyunk!

 

 

 

 

 

 

*Kiegészítve, vagyis ez a bővebb (teljes) változat.

 

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://munkanaplo.blog.hu/api/trackback/id/tr712933270

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása