Oszd meg!

Oszd meg, mentsd el! - TurboBookmark.com

Munkanapló - A műsor látványkonyhája :)

Félkész gondolatok, naplózás (dokumentálás), jegyzetelgetés magamnak és a munkatársaimnak. Zeekrewards: www.startnap.com/zeekrewards NetSzemle: www.netszemle.hu - Hiteles személyes tapasztalatok Freeland: www.startnap.com/freeland A pizsamás vállalkozó: www.kmgl.blog.hu

Friss topikok

A legújabb videók

Nincs megjeleníthető elem

4 órás titkárnő és riporter

2011.05.26. 19:48 NetSzemle - Hiteles személyes tapasztalatok

Titkársági szolgáltatások és riporterkedés

 A húgomnak meg jól jön egy kis pénz, azonnal, így hát elvállalta, hogy napi 4 órát dolgozik nekem. Összeszedem a feladatokat, de a szabványok összeszedése már rá való tekintettel született.
 
A jövő héttől minden este 8-kor egy órás új műsort kell produkálnunk. Ebben lesznek vendégművészek, akik saját műsort készítenek, velük nem lesz sok gondunk, kivéve a Polidrámát, ahol producer vagyok. Ebben a műsorban a szerkesztés és a vágás, valamint a közönségszervezés is a mi feladatunk.
 
Kereshetnek cégektől is, mert elvállalok cégeknek személyzeti gyorsdiagnosztikát. Nagyjából tudd, hogy miről van szó, de ezzel kapcsolatban a feladat legfeljebb időpont egyeztetés és üzenet közvetítés lehet.
 
A fő dolog az internetes tévébe a "tartalom" - vagyis interjúk, könyvismertetők, videoblog - készítése, ennek részleteit majd lépésenként elmondom. Napi 2 ilyen interjú a "norma", vagyis fél órás beszélgetés és fél órás felkészülés, illetve az interjú megszervezése. Általában csak egy (max 3) kérdést teszek fel, és a végeredmény egy 1,5-2 perces videó. Eszköt (Flip) adok hozzá.
 
Videoblog: minimum napi 1 új blog bejegyzés, azaz embeddelt videó vagy szöveg.
 
Könyvismertetésből heti 1x kellene, minden péntek 18,00 órára egy kész, pár perces videó, amely belekerül a szombat reggel kiadott műsorba, mint egy állandó rovat. Lehet részleteket is felolvasni a könyvből, és ha az nagyon gazdag információkban, akár lehet belőle hosszabb (max 10 perces) videó is.
 
Ismerni kell a videotelefon működését is, mert az is eszköz, pl. videós távolsági interjú készítéséhez. (Ehhez persze a másiknak is kell egy ilyen készülék, de azon könnyen lehet segíteni, ha nincs.)
 
Marketing tevékenység, újraszerkesztés és újrapublikálás a neten.
 

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://munkanaplo.blog.hu/api/trackback/id/tr152935038

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása