Oszd meg!

Oszd meg, mentsd el! - TurboBookmark.com

Munkanapló - A műsor látványkonyhája :)

Félkész gondolatok, naplózás (dokumentálás), jegyzetelgetés magamnak és a munkatársaimnak. Zeekrewards: www.startnap.com/zeekrewards NetSzemle: www.netszemle.hu - Hiteles személyes tapasztalatok Freeland: www.startnap.com/freeland A pizsamás vállalkozó: www.kmgl.blog.hu

Friss topikok

A legújabb videók

Nincs megjeleníthető elem

Riporter - Munkaköri leírás*

2011.05.25. 03:24 NetSzemle - Hiteles személyes tapasztalatok

Feladata: interjúk készítése.

Kérdéseket: előzetesen megadom az induló 2-3 kérdést, utána kötetlen, a hiteles kommunikáció szabályai szerint.

Felszerelés: Flip. (Megbízó adja.)

Feltételek: kérdezéstechnika tréning elvégzése, illetve megfelelő kommunikációs készségek, hajlandóság a technika elsajátítására, saját videoblog vezetése (blog.hu), saját startnap.com kezelés, saját youtube-fiók és vimeo.com account kezelése.

Részletes feladatok: időpontegyeztetést követően (amelyet önállóan végez) az interjú aéany (vagy sajtó esemény) felkeresése, az interjú elkészítése és közzététele a youtube-on, a megadott szabványok szerint. Egy órás beszélgetésből általában 4-5 rövid (pár perces) videó készül. A teljes beszélgetést 1 évig archiválni kell a saját számítógépen, illetve a NetSzemle.hu felelős szerkesztője által megadott módon.

Elvárás: napi 2, egyenként kb. 1 órás interjú, illetve ezekeből 8-10 pár perces kisfilm készítése, a feltöltött filmek startnap.com/interjualany oldalon történő összegzése, valamint a kész kisfilmek vimeo.com accountra történő felöltése.

Fizetség: 20 nap x 2 interjú x 3.000 Ft = 120.000 Ft (A költségek - utazás, telefon - a megbízottat terhelik.

Munkaidő: kötetlen.

Próbaidő: 3 hónap.

*Cirónak.

Szólj hozzá!

Címkék: riporter ciro

A bejegyzés trackback címe:

https://munkanaplo.blog.hu/api/trackback/id/tr432930508

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása