Oszd meg!

Oszd meg, mentsd el! - TurboBookmark.com

Munkanapló - A műsor látványkonyhája :)

Félkész gondolatok, naplózás (dokumentálás), jegyzetelgetés magamnak és a munkatársaimnak. Zeekrewards: www.startnap.com/zeekrewards NetSzemle: www.netszemle.hu - Hiteles személyes tapasztalatok Freeland: www.startnap.com/freeland A pizsamás vállalkozó: www.kmgl.blog.hu

Friss topikok

A legújabb videók

Nincs megjeleníthető elem

Kiss György Ádám

2011.05.24. 13:53 NetSzemle - Hiteles személyes tapasztalatok

Kiss György Ádámmal beszélgettünk, akinek a névjegykártyáján az "executive coach", tanácsadó szavak szerepelnek és ezek jelentéséről hamarosan, mint a műsor vendégét kérdezem. Kiderült sok közös van az érdeklődésünkben, mindenekelőtt a pszicho- és szocidodráam, végül is mindketten - ha áttételesen is - Jacob Moreno tanítványai vagyunk. Heti műsort ajánlottam, bármilyen témában, egy órában.
Részletek a futó projectekről és az online tévézés elindulásáról a Munkanaplómban:
http://munkanaplo.blog.hu
Kiss György Ádám további videókon:
http://startnap.com/kissgyorgyadam
Meghívott a coaching képzésére, június 12-én, délelőtt 10 órától lesz 2 órám velük. A hiteles személyes kommunikáció lesz a felvezető téma.
Honlapja.
Ha van kérdésed hozzám írd a kommentek közé vagy keress meg a Facebookon!

Szólj hozzá!

Címkék: györgy kiss ádám

A bejegyzés trackback címe:

https://munkanaplo.blog.hu/api/trackback/id/tr662928718

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása