Oszd meg!

Oszd meg, mentsd el! - TurboBookmark.com

Munkanapló - A műsor látványkonyhája :)

Félkész gondolatok, naplózás (dokumentálás), jegyzetelgetés magamnak és a munkatársaimnak. Zeekrewards: www.startnap.com/zeekrewards NetSzemle: www.netszemle.hu - Hiteles személyes tapasztalatok Freeland: www.startnap.com/freeland A pizsamás vállalkozó: www.kmgl.blog.hu

Friss topikok

A legújabb videók

Nincs megjeleníthető elem

Bors riporteri szabályzat

2011.05.03. 08:19 NetSzemle - Hiteles személyes tapasztalatok


1. A beküldő csak saját készítésű fényképpel pályázhat a honoráriumra.

2. A beküldő a fénykép átadásával kifejezetten hozzájárul ahhoz, hogy a Híd Rádió Zrt. minden időbeli, területi és egyéb korlátozás nélkül az általa készített felvételt nyomtatott és online formában a jövőben felhasználja, azt továbbértékesítésre felkínálja.

3. A szerző a beküldéssel egyidejűleg lemond a felvétel felhasználási és szerzői jogáról a Híd Rádió Zrt. javára. Egyben tudomásul veszi, hogy továbbértékesítés esetén díjazás nem illeti meg.

4. A szerkesztőség nem garantálja a beküldött fénykép közzétételét, továbbá megőrzését.

5. A fénykép szerzője tudomásul veszi, hogy a beküldött fényképért 10.000,- azaz tízezer forint honoráriumot a kiadó csak abban az esetben fizet, ha az a Bors című napilapban és/vagy a Borsonline internetes portálon megjelenik. Nem jár minden nyomtatásban megjelent fényképért a 10.000 -Ft, azaz tízezer forint értékű honorárium. Ha a beküldő több felvétele is megjelenik nyomtatásban ugyanazon a napon, akkor is csak egyszer tarthat igényt díjazásra. A honorárium kifizetésének feltétele, hogy a fénykép beküldője a Híd Rádió Zrt-nek kitöltve visszaküldje a honorárium elszámolásához szükséges nyilatkozatot.

6. A kiadó kizárólag az első közlésért fizet, azaz másodközlés, továbbértékesítés esetében a szerző nem tarthat igényt a honoráriumra.

7. A fényképek készítése közben a Bors napilapra, illetve a Híd Rádió Zrt. kiadóra való hivatkozás tilos. Egyebekben a fotóalany képmásával visszaélni tilos, ezért a felelősség kizárólag a fénykép készítőjét terheli.

Forrás.

Szólj hozzá!

Címkék: riporter szabályzat bors

A bejegyzés trackback címe:

https://munkanaplo.blog.hu/api/trackback/id/tr932873631

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása