Oszd meg!

Oszd meg, mentsd el! - TurboBookmark.com

Munkanapló - A műsor látványkonyhája :)

Félkész gondolatok, naplózás (dokumentálás), jegyzetelgetés magamnak és a munkatársaimnak. Zeekrewards: www.startnap.com/zeekrewards NetSzemle: www.netszemle.hu - Hiteles személyes tapasztalatok Freeland: www.startnap.com/freeland A pizsamás vállalkozó: www.kmgl.blog.hu

Friss topikok

A legújabb videók

Nincs megjeleníthető elem

Alig várom...

2011.05.01. 03:53 NetSzemle - Hiteles személyes tapasztalatok

...hogy megjöjjön a videotelefon, kíváncsi leszek, milyen érzés lesz használni, vajon mennyire tetszik az Anyukámnak, és mennyire kap rá Zsizsi és Marilla, Marikáról nem is beszélve. Úgy érzem, kedden fog megjönni, és amint itt lesz, rögtön be is üzemelem, remélem minden simán megy majd és gondoltak az egyszerűségre. Eddig nagyon korrekt a tájékoztatás, a kártyás fizetés után jön az automata email, hogy köszönjük és nyomják pár naponta a jótanácsokat. Eddig minden NAGYON RENDBEN VAN, s ahogy jelezték, a videotelefon útra kelt felém.

Mindenről beszámolok, ez a legkevesebb, és ezt érdemes minden olyan termékkel megtenni, amellyel kapcsolatban van mit mondani annak, aki talán éppen azt latolgatja, vegyen-e magának egy ilyen videotelefont:

Szólj hozzá!

Címkék: videotelefon

A bejegyzés trackback címe:

https://munkanaplo.blog.hu/api/trackback/id/tr592868315

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása