Oszd meg!

Oszd meg, mentsd el! - TurboBookmark.com

Munkanapló - A műsor látványkonyhája :)

Félkész gondolatok, naplózás (dokumentálás), jegyzetelgetés magamnak és a munkatársaimnak. Zeekrewards: www.startnap.com/zeekrewards NetSzemle: www.netszemle.hu - Hiteles személyes tapasztalatok Freeland: www.startnap.com/freeland A pizsamás vállalkozó: www.kmgl.blog.hu

Friss topikok

A legújabb videók

Nincs megjeleníthető elem

Mit kérdeznél Wolf Gábortól?

2011.04.30. 08:07 NetSzemle - Hiteles személyes tapasztalatok

 

Vitaindítónak:

Wolf Gábor arra az elég jelentős létszámú közönségre talált rá ügyesen, akik egyéb lehetőségek híján (jelen magyarországi viszonyok között) többnyire online marketinggel próbálnak meg boldogulni, gyakran cseppnyi affinitás, előképzettség és tapasztalat nélkül.

Megjegyzendő, hogy ismerek olyan vállalkozót aki a Wolf féle marketinget használja és sikertörténeteket tudhat magáénak. Azt nem tudni, hogy mi volt előbb a tyúk vagy a farkas…
De az az érzésem, hogy a WG tréningek közönségének a 90%-a kényszerpályára került pék, hentes, lakatos, gitárművész, fafaragó, sakkmester, képzőművész, mozdonyvezető, bizonytalan egzisztenciájú egyetemista, gyesről munkahelyére visszatérni nem tudó kismama, … és ezt látom a legnagyobb problémának a jelenségben.
Ahogy a reményteljes jövőjüket álmodó, csillogó szemű MLM ügynökök korában, anno.

Eddig az idézet, egyben az első kérdés Gáborhoz, mit szól hozzá?

Te mit kérdeznél Wolf Gábortól?

 

Szólj hozzá!

Címkék: wolf gabor

A bejegyzés trackback címe:

https://munkanaplo.blog.hu/api/trackback/id/tr692866053

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása