Oszd meg!

Oszd meg, mentsd el! - TurboBookmark.com

Munkanapló - A műsor látványkonyhája :)

Félkész gondolatok, naplózás (dokumentálás), jegyzetelgetés magamnak és a munkatársaimnak. Zeekrewards: www.startnap.com/zeekrewards NetSzemle: www.netszemle.hu - Hiteles személyes tapasztalatok Freeland: www.startnap.com/freeland A pizsamás vállalkozó: www.kmgl.blog.hu

Friss topikok

A legújabb videók

Nincs megjeleníthető elem

1001

2011.04.30. 07:26 NetSzemle - Hiteles személyes tapasztalatok

Szakértő barátom Megnéztem. Bevallom, nem győzött meg, hogy lehetne a mai 3Play világban, amelyet minden szolgáltató nyújt sikeres egy darab céleszköz, ami semmivel sem tud többet, mint az eddigi megoldások?
6 órája · Tetszik
Jozsef Telkes Attila, miért, jelenleg mivel vagy hogyan lehet jó minőségű videotelefonálást bonyolítani? Lehet, hogy csak én vagyok tájékozatlan, de nem találkoztam még csak hasonlóval sem.
2 órája · Tetszik
Szakértő barátom
Jóska, ha ezt komolyan kérdezed, szívesen elmondom. Bármivel. Egy 3 ezres jobb webkamerával amit rádugsz egy 10ezres használt gépre vagy 30 ezres laptopra. Egy netbook-kal, újonnan X< használtan 30 alatt, vagy egy mobiltelefonnal. Tudod kel...Bővebben
2 órája · Tetszik
Szakértő barátom
‎2nd. Nekem már webkamerám sincs, 1999-ben vettem egyet, de nem kötött le. De ha ma valaki azt akarja, hogy halljam és kb. HD minőségben lássam, pl. USA-ból, akkor küld képet Skype-on. Ezt meg egy P3-as is elbírja, pedig eléggé elavult 2011...Bővebben
2 órája · Tetszik
Szakértő barátom ‎3rd ha a mobilom az itthoni wi-fin csatlakoztatom a Skype-ra, (nem tud videóhívást ezt tény) de ingyen hívhatom az össze Skype és MSN usert és kifele meg olcsón landline irányba. Tehát akkor mi az értelme?
kb. egy órája · Tetszik
Jozsef Telkes Hát igen, ehhez látni kell, mennyivel tud többet, mint a Skype-minőség. Egyébként meg azon agyalok, ha ennyire nem egy durranás, akkor mi lehet az oka, hogy tavaly Európában 400%-os növekedést produkáltak?
kb. egy órája · Tetszik
Szakértő barátom Mennyivel tud többet? Leírnád? Illetve, hogy véded ki, hogy alapvetően nem érdekel senkit a videótelefon, akit meg érdekel, megoldja ingyen, 5-10 éves megoldásokkal?
kb. egy órája · Tetszik
Jozsef Telkes Nos, azt tervezem, hogy "megkóstoltatom". Nem nagyon akarok érvelni, egyáltalán beszélni sem - túl sok a hibalehetőség. Amit akarok, elmondok a neten (blogokon, videókon), ha ennek alapján ki akarja próbálni, akkor kölcsönadok egy készüléket 24 órára, hogy kóstolgassa. Aztán megkérdezem, hogy döntött.
35 perce
 

Szólj hozzá!

Címkék: telkes 1001

A bejegyzés trackback címe:

https://munkanaplo.blog.hu/api/trackback/id/tr152866013

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása