Oszd meg!

Oszd meg, mentsd el! - TurboBookmark.com

Munkanapló - A műsor látványkonyhája :)

Félkész gondolatok, naplózás (dokumentálás), jegyzetelgetés magamnak és a munkatársaimnak. Zeekrewards: www.startnap.com/zeekrewards NetSzemle: www.netszemle.hu - Hiteles személyes tapasztalatok Freeland: www.startnap.com/freeland A pizsamás vállalkozó: www.kmgl.blog.hu

Friss topikok

A legújabb videók

Nincs megjeleníthető elem

DGY-nak írt levelem

2011.04.22. 09:05 NetSzemle - Hiteles személyes tapasztalatok

Az Időforrás délelőttje után... Blogja.

Szia Gyuri!
Ezt a kis részletet emeltem ki a blogomba a délelőttről, küldöm neked is, ha akarod használd, amire szeretnéd, pl. kóstolónak addig is, amig a rendes video anyag elkészül. Akár be tudod illeszteni a blogodba is.
Sok tekintetben megihletett, amit hallottam, a "hiteles személyes kommunikáció" mániámat is pontosabban tudom már értelmezni.
Még fontosabb (nekem), hogy a Freeland néven futó projectemet is jobban tudom már fókuszálni: a "mindenki király" virtuális társadalmát szeretném - először az interneten modellezve - létrehozni.
Ennek fő eszköze, egyben öncélja a DOKUMENTÁLÁS, amelynek viszont az a jelszava, hogy "A jövőnek dolguzunk" - keresem azoknak  a társaságát, akiknek tetszik ez a videós dokumentálás. Ideális esetben az ileltő vesz egy Flipet, hogy pontosab ugyanazt a technikát használja, amit én magam.
Végül de nem utolsó sorban közös még, hogy mindketten könyvet akarunk írni, méghozzá az érdeklődők folyamatos bevonásával.
Ezt a levelet is felteszem a munkanaplómba.
Üdv és még1x köszönet:
Jóska

3 komment

Címkék: levél telkes doubarvszky

A bejegyzés trackback címe:

https://munkanaplo.blog.hu/api/trackback/id/tr102846762

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Aurelia54 2011.04.23. 23:29:03

Az ősi magyar hitünkben tartott tegnapi SZERben annyira jó volt megérezni a király minőséget. Teljesen tisztán kommunikálva egymással és az Atyával és Szűzanyánkkal és Jézus Urunkkal. MI látjuk, hogy ez a világ már jelen van, elhoztuk Nepálból a kódokat és Nimród ősapánk áldását. Szerelemben vagyunk egymással, egymásért és a földünkért. A SZERELEM csak a magyar nyelvben létezik, más anyanyelvű ezt nem tudja. Ezért érdemes élni!!!

A mai Netszemlében írtál Jóska a magyarságodról az juttatta eszembe: D. Gyuri gondolatait, előadását én egy cd-jéről hallottam, meg beszélgettünk személyesen. Ezek mind most előjöttek...valamint Paksi Zoltán csillagképei, amiket Katmanduban nagyon tisztán láthattam, a hatalmas Nimród alakot csillagokból, amit az asztrológusok nem is ismernek...
(Lehet, hogy ezeket az érzéseket, gondolatokat nem ide kellett volna írnom... még gyakorlatlan vagyok ebben.)
Aranka

NetSzemle - Hiteles személyes tapasztalatok 2011.04.26. 04:28:04

Aranka, jól tetted, hogy ide írtad, de még részletesebben is kifejthetnéd, mert nagyon érdekes, amit írsz!

Aurelia54 2011.05.01. 02:10:34

@NetSzemle: rendben, folytatom...
Az ősi magyaroknál a király szakrális volt,nem vált szét az országlás és a papság, azaz összekapcsolódott mindenkor az Atyával. A Király szolgálta a népét, felelősséggel tartozott a népnek. Ugyanakkor az emberek érezték a saját királyi minőségüket.
Ma ezt elképzelni sem tudjuk...vagy csak alig-alig.
Nehezen állunk rá, hogy ne keressünk valaki vezetőt, aki megmondja a tutit. Azt gondolom, hogy ehhez arra van szükség, hogy teljességgel létezzen bennünk a HIT a létezés szentségéről, az Atyáról és Istenanyánkról, egy olyan ősbizalomról, amely minden KÉTségen felüli, amely az EGY-S-ÉG-et adja ki. Magyar nyelvünkben ez tényleg nagyon tisztán ott van.
Király minőségünket így megélhetjük, mindenki a maga területének tudósa tud lenni. Az adott helyzetben képes vezetőként ténykedni, mert tudja a dolgát,és testvéri együttműködés alakul ki a közösségben. Vagyunk már gyakorlói ennek az útnak, és segítünk EGYmásnak. Legfőbb mód a SZER-ETET, amikor mégis kétség tör elő. Volt rá példánk Nepálban, szakrális feladatunk teljesítésekor. Többféleképpen lehetett volna megoldani egy nehéznek tűnő helyzetet, és könnyen szétszakadtunk volna. Az áldást folyamatosan kaptuk, ezért sikeresen rendet tettünk magunkban, kis csapatunkban.
Királynak lenni szabadság és szerelem együttes érzése. Ez kell nekem!!!
(Ez ajánlat lehet akár...egy freelander- jelöltnek is
kell? nem kell?
mennem kell!)
süti beállítások módosítása