Oszd meg!

Oszd meg, mentsd el! - TurboBookmark.com

Munkanapló - A műsor látványkonyhája :)

Félkész gondolatok, naplózás (dokumentálás), jegyzetelgetés magamnak és a munkatársaimnak. Zeekrewards: www.startnap.com/zeekrewards NetSzemle: www.netszemle.hu - Hiteles személyes tapasztalatok Freeland: www.startnap.com/freeland A pizsamás vállalkozó: www.kmgl.blog.hu

Friss topikok

A legújabb videók

Nincs megjeleníthető elem

Újabb lehetőség az elindulásra!

2011.04.09. 13:47 NetSzemle - Hiteles személyes tapasztalatok

Hali, most ezek az energiák vannak, ha tudod, vedd őket figyelembe és akkor maxi jó lesz minden :)
Borcsi*

Április 9-10.Ennek a hétnek a két utolsó napja energetikailag összekapcsolódik. Egyfajta számadás, mérlegelés történik a lelkünkben. Olyan, mintha levonnánk eddigi életünk tapasztalatait, és azt, ami segítő beépítjük, ami hátráltató felajánljuk és elengedjük. Ne ragaszkodjunk semmihez, mert beleköthetjük magunkat a régibe, ezzel hátráltatva az Új befogadását. Lelkünk ma rendet rak lélekkamránkban és lomtalanítást végez. A szellemi úton való lépésekhez tiszta tudati energiákra és pozitív gondolati, érzelmi töltésre van szükségünk.

Fontos, hogy ma tudatosan csatlakozzunk Földanyához. Ő az, aki felruház minket azokkal az emberi tulajdonságokkal, melyek életünk során tanítanak minket. Ezt születési képletünk alapján kapjuk, hogy erősségeink és gyengeségeink felismerése okán fejlődhessünk. Mikor tudatosodunk, ezek a tulajdonságok már nem mindig segítenek, van, hogy kinőjük, túlhaladjuk őket. Ilyenkor Földanya elveszi ezeket, ha tudatos kapcsolatban vagyunk vele, vagy ha kérjük Őt. Ezek helyét pedig megtölthetik az isteni erények és tiszta, szeretetteljes tulajdonságok. Bármi is emelkedik ki a mélyből, ne tagadjuk le, hanem fogadjuk el és szívünkkel lássuk segíthet-e még minket, tanulhatunk-e általa, vagy csak cipeljük magunkkal és ideje megválnunk tőle.

Sokszor olyan sérelmeket hordozunk magunkban, melyek feleslegesen generálnak lehúzó rezgéseket bennünk. Sok ilyen érzés régen elengedhető lenne, ha a makacsság vagy a sértődés nem ragaszkodna ezekhez a fájdalmakhoz. Nézzük meg miért ragaszkodunk, és engedjük el az ego felesleges kötelékeit, amivel fájdalomtestünket táplálja ezekből az emlékekből.

Április 11. – Újabb lehetőség az elindulásra! Ma egy újabb energiában támogató nap a szellemi vezetés elfogadására (bár ez minden pillanatban nyitva áll nekünk). A ma leáradó és szétáramló energiák megláttatják velünk a minden fizikai dologban benne rejlő szellemiséget. Ha képesek vagyunk ennek a vezérlő erőnek a felismerésére, és hajlandóságot mutatunk a Kegyelem befogadására, egy olyan belső erőt kapunk lelkünktől, mely célirányosan vezet rá isteni utunkra. A belső késztetés egy olyan isteni megelégedettséget teremt, mely lelkünk tiszta vágyaira fókuszál. Így lesz elég bátorságunk, hogy felvállaljuk Önmagunkat magunk előtt!

*Kolláth Borcsi blogja

Szólj hozzá!

Címkék: borcsi

A bejegyzés trackback címe:

https://munkanaplo.blog.hu/api/trackback/id/tr522811921

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása