Oszd meg!

Oszd meg, mentsd el! - TurboBookmark.com

Munkanapló - A műsor látványkonyhája :)

Félkész gondolatok, naplózás (dokumentálás), jegyzetelgetés magamnak és a munkatársaimnak. Zeekrewards: www.startnap.com/zeekrewards NetSzemle: www.netszemle.hu - Hiteles személyes tapasztalatok Freeland: www.startnap.com/freeland A pizsamás vállalkozó: www.kmgl.blog.hu

Friss topikok

A legújabb videók

Nincs megjeleníthető elem

Miért vagyok ma hálás?

2011.04.08. 13:45 NetSzemle - Hiteles személyes tapasztalatok

Küldtem egy videót Domján Lacinak, akinek korábban írtam, hogy gondolkodjon egy saját műsoron. Gondolkodik. A videó célja, hogy angol ny. műsorban is kezdjen el gondolkodni. Miért? Mert DL nemzetközi piacra méltó tudással és tapasztalatokkal rendelkezik az agykontrollal és sok más "tudati" témával kapcsolatban, világszemlélete meg nagyon közel áll az enyémhez és örülnék, ha "csinálnánk is valamit" együtt. (Utoljára a Csöndfürdő volt közös vállalkozásunk.)

Szólj hozzá!

Címkék: hála

A bejegyzés trackback címe:

https://munkanaplo.blog.hu/api/trackback/id/tr782809574

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása