Oszd meg!

Oszd meg, mentsd el! - TurboBookmark.com

Munkanapló - A műsor látványkonyhája :)

Félkész gondolatok, naplózás (dokumentálás), jegyzetelgetés magamnak és a munkatársaimnak. Zeekrewards: www.startnap.com/zeekrewards NetSzemle: www.netszemle.hu - Hiteles személyes tapasztalatok Freeland: www.startnap.com/freeland A pizsamás vállalkozó: www.kmgl.blog.hu

Friss topikok

A legújabb videók

Nincs megjeleníthető elem

Facebook alkalmazások elkészítésére fejlesztő keresek

2011.04.08. 22:53 NetSzemle - Hiteles személyes tapasztalatok

Ez egy FB alkalmazásokat fejlesztő cégnek a honlapjukra beírt jelentkezésem. Most legyen akkor hirdetés is!)

Facebook alkalmazás-fejlesztőt

keresek

1.
Szeretnék egy olyan alkalmazást, amely megmutatja, hogy az illető kivel mennyit mikor lájkolt, ezeket grafikusan összesíti a számára és egy kis szociometriát rajzol ki a fehlasználó köré. Szívesen barteleznék is, van egy online tévém, és dokumentálnám ezt a teljes projectet videón, ezáltal részévé tenném a "sztorinak", amely reményeim szerint reklámhatású lesz a szereplőknek.
Kérek visszajelzést, kérdéseket, és ha már minden érthető, akkor egy ajánlatot ennek az alkalmazásnak a megvalósítására.

Online TV

2.

Van egy másik téma is. A www.halapenz.hu oldalt szeretném újjáleszteni, és egy olyan FB alkalmazás kellene, amely lebonyolítja a hálapénzek nyilvántartását. Aki betett anyagot, annak ingyenes, aki nem, annak emelt díjas telefonon válaszol a rendszer arra a felhasználó kérdésre, hogy "Mennyit adjak neki?". Emellett az orcosainkről is elérhetővé teszi a "fogyasztói tapasztalatok" megosztását.

wwww.halapenz.hu (Jelenleg nem működik, mivel 2004-ben az adatvédelmi biztos leállíttatta az addig sikeresen működő oldalt. Most azzal, hogy csak személyre szabott választ ad a rendszer, és nem hozza az adatokat nyilvánosságra, nem követi el a "személyes datok" nyilvánosságra hozatalát, csupán egy fogyasztóvédelmi szolgáltatást biztosít a betegeknek azzal, hogy én kvázi megmondom, hogy az adott orvossal kapcsolatban addig beérkezett adatok alapján neki spec. mennyi hálapénz adását tartom "átlagosnak".
 

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://munkanaplo.blog.hu/api/trackback/id/tr442810879

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása