Oszd meg!

Oszd meg, mentsd el! - TurboBookmark.com

Munkanapló - A műsor látványkonyhája :)

Félkész gondolatok, naplózás (dokumentálás), jegyzetelgetés magamnak és a munkatársaimnak. Zeekrewards: www.startnap.com/zeekrewards NetSzemle: www.netszemle.hu - Hiteles személyes tapasztalatok Freeland: www.startnap.com/freeland A pizsamás vállalkozó: www.kmgl.blog.hu

Friss topikok

A legújabb videók

Nincs megjeleníthető elem

Riporter kerestetik!

2011.04.04. 00:24 NetSzemle - Hiteles személyes tapasztalatok

Itt van ez a lista, rajta a világ 100 legbefolyásosabb embere. Kitaláltam, hogy a NetSzemle.hu számára - közösségi szerkesztéssel - megpróbálok interjúkat csinálni velük. még ha videóra nem is sikerül, írásban (emailen) is nagy érdeklődésre tarthat számot.
Keresek olyan RIPORTERT, aki az általam megadott módon megkeresi a kiszemelt interjú alanyt, és felteszi az előzetesen összegyűjtött kérdéseket.
Azokat, akik történetesen New Yorkban laknak, ha kell, májusban személyesen is szívesen felkeresem, ha már úgyis NY-ban járok és készítek vele igazi hagyományos, személyes interjút.
Mint látjátok az online tévében most megpróbálok - itthon is - érdekes interjú alanyokat találni, akikkel egy élmény beszélgetni. Ha RIPORTER nem is akarsz lenni, de van javaslatod, hogy kivel lenne érdemes beszélni, küldd el, és indokold is meg, miért.

Riporterként kipróbálhatod magad élő közvetítésekkel is, nem kell más hozzá, mint egy IPhoneIV., és rajta egy program, amellyel maga a közvetítés létrejön. (Persze sok más lehetőség is létezik, de én mindig a legegyszerűbbet, a legjobban bevált módszert mondom.)

Ha világ életedben híres riporter akartál lenni, itt a nagy alkalom, most már nincs (külső) akadálya annak, hogy megvalósuljon az álmod.

Az online tévéadás weboldala.

A Pizsamás vállalkozó blog link gyűjteménye.

Közülük érdemes riportalanyt választani.

Szólj hozzá!

Címkék: riporter

A bejegyzés trackback címe:

https://munkanaplo.blog.hu/api/trackback/id/tr872797666

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása