Oszd meg!

Oszd meg, mentsd el! - TurboBookmark.com

Munkanapló - A műsor látványkonyhája :)

Félkész gondolatok, naplózás (dokumentálás), jegyzetelgetés magamnak és a munkatársaimnak. Zeekrewards: www.startnap.com/zeekrewards NetSzemle: www.netszemle.hu - Hiteles személyes tapasztalatok Freeland: www.startnap.com/freeland A pizsamás vállalkozó: www.kmgl.blog.hu

Friss topikok

A legújabb videók

Nincs megjeleníthető elem

HA kéred, megkapod!*

2011.03.19. 11:07 NetSzemle - Hiteles személyes tapasztalatok

Sziasztok!
Ma csak egyetlen dolgot szeretnék elújságolni: megnyitottam a nem nyilvános videók gyűjteményét.
Igen, vannak dolgok, amelyeket nem lehet - nem célszerű - nyíltan, mindenkinek, válogatás nélkül elmondani. Vannak játékszabályok, amelyeket illik betartani. Ami nem nyilvános - az nem nyilvános.
Ahhoz, hogy ezt az oldalt megmutassam, személyesen kell kérned. HA kérdezel, és én neked személyesen megmutatom, az NEM NYILVÁNOS. Ezeket a linkeket nem adhatod tovább, csak neked szól, személyesen.
Vannak témák, amelyeket szinte képtelenség megérteni anélkül, hogy a témára vonatkozó minden információt testre ne szabnák az embernek. Ilyen a network marketing is, amelynek igyekszem megfejteni a titkait. A "nyilvánosság" - a bárki által megtekinthető, kommentelhető blog - bejegyzéseiben nem szerepelhetnek cég- és személynevek, miközben ezek használata a természetes négyszemközti beszélgetésekben természetes.
Egyszóval a lényeg: ha kéred a nem nyilvános videók gyűjteményét, akkor írj egy pár soros emailt ide, és írd meg benne, hogy miért kéred. Egyáltalán a lényeg, hogy szerepeljen a szövegben, hogy KÉRED a nem nyilvános videók listáját. Erre én automatikusan küldeni fogom a gyűjtemény elérhetőségét. Ide kell írnod:
meggazdagodas@gmail.com
Jelenleg 298-an vagyunk ezen a listán, kíváncsi vagyok, hányan kéritek a nem nyilvános videók listáját.
Üdv: Jóska

*A heti levelező listára küldött körlevél.

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://munkanaplo.blog.hu/api/trackback/id/tr52752367

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása