Oszd meg!

Oszd meg, mentsd el! - TurboBookmark.com

Munkanapló - A műsor látványkonyhája :)

Félkész gondolatok, naplózás (dokumentálás), jegyzetelgetés magamnak és a munkatársaimnak. Zeekrewards: www.startnap.com/zeekrewards NetSzemle: www.netszemle.hu - Hiteles személyes tapasztalatok Freeland: www.startnap.com/freeland A pizsamás vállalkozó: www.kmgl.blog.hu

Friss topikok

A legújabb videók

Nincs megjeleníthető elem

3 célcsoport a Kérdezéstechnika tréninghez

2011.03.19. 11:02 NetSzemle - Hiteles személyes tapasztalatok

Az első a "kell", a második "legfontosabb", a harmadik a "speciális". Ez utóbbi az, amiben a legjobban kifejezheted a személyes érdeklődésedet.

Kiknek szól? Milyen gyakran frissítem?

1. Általános, mindenkinek, válogatott oldalak: startnap.com/2011 - Ha valakinek nincs saját startnapja, akkor ezt érdemes kezdőlapnak beállítani. A produktum maga a NetSzemle.hu - Közös ernyő mindannak, ami személyes és hiteles. A világháló legjava. A cél a napi 100.000-es nézettség elérés 2011 végére. Az online tévén a hangsúly, és a mérhető youtube nézettség növelésén, amelyet eredeti tartalommal, VIP-szereplőkkel és jó példákat bemutató esettanulmányokkal szeretnék elérni. Elsősorban magamnak csinálom, de számon tartom, mit gondoltok ti, akik rendszeresen figyelemmel kíséritek, hogy mit csinálok. Konkrét "termékem" a Kérdezéstechnika tréning élőben, amelyet minden 2. hónap 2. szombatján tartok Budapesten vagy valahol, a helyszínt a jelentkezők száma alapján választom ki. Szervezi, vagy legalábbis segít benne Marika, úgy is, mint a Magyar Franchise Intézet Kft. ügyvezetője.

2. Hálózatépítők - vagyis azok, akik csipegetnek minden hasznos módszert, technikát, eszközt, bármit, ami segíthet a saját céljuk elérésében, amely - jó esetben - egy bátor cél, amelyet meg is tud fogalmazni. Ők az én elsődleges célcsoportom, ami azt jelenti, hogy gyakran gondolok az ő szempontjaikra, amikor valamit ajánlok. Naponta többször is frissítem őket.

2.1. Ki mer gazdag lenni / A pizsamás vállalkozó - ebből lesz a könyv. Ennek a blognak a feladata, hogy megmutassa a hálózatépítők víg életét - legyen ez az élet az enyém, vagy valaki másé, akinek "bejött" a hálózatépítés. Várlak, interjúra, ha ilyen vagy, de lehet Skype-on is, kipróbáltuk, én kérdezgetlek Skype-on, te meg videóra veszed az egész beszélgetést, majd feltöltöd a Youtubre-ra, ahonnan át tudom venni, hogy egészsében vagy részleteiben (szerkesztve) közzétegyem a NetSzemle közösségi online televízió műsorában. Ez tulajdonképpen egy microfranchise program, hiszen itt is a bevételt a külső megrendelők számára adott reklámszolgáltatások adják: reklámfilm készítés vagy sok más lehetséges videós PR-szolgáltatás közül egyik vagy több, attól függően, hogy mit akar a kedves megrendelő elérni. Természetesen ezek a vállalati szolgáltatások minden esetben egyediek, bizalmasak, vagyis az ott történtekre a tanácsadói titoktartás - az én esetemben még az orvosi titoktartás - szabályai is érvényesek. Sokszor azonban éppen a cél érdekében felhatalmazást kapok arra, hogy a nekem szóló közléseket az olvasóimnak is megmutassam. Mivel ezek a "bejátszások" sokszor pozitív példaként és referenciaként szerepelnek, a műsorban való szereplés előnyt jelent magának a szereplőnek is. Nem nyilvánvaló, mindenesetre jó, ha tudatosítom (magamban is), hogy a hálózatépítés üzlet, méghozzá egy nagyon jó üzlet, amelynek ugyanúgy megvannak a maga mesterfogásai, mint bármelyik más kommunikációs jellegű hivatásnak (tanár, orvos, ügyvéd, titkárnő, stb.). A network marketngnek is megvan a maga "best business practices" jellegű gyűjteménye, ezekre érdemes figyelni. Minden másra - nem érdemes.

2.2. Munkanapló - Ez a legrészletesebb dokumentációja annak, hogy konkréten mit csinálok, mit írok, olvasok, vagy nézek, ha valakit különös részletességgel is érdekelnek a dolgaim. Ez a blog rendszerint már a "zárt rendszer" (sok esetben a konkrét hálózatépítés) előszobája. Naponta többször is frissítem.

2.3. Freeland - Ez a blog brainstorming helye, a legvadabb ötleteimet itt szoktam leírni. Itt mindent szabad. Hivatalos neve: Freeland Szabad Magyar Királyság. Az önfejlesztés eszköze, különösen jót tesz azoknak, akiknek még gondot okoz a "Merj álmodni!" szlogen valóra váltása a saját életükben. Nekem ez a kedvenc blogon, mindig a legszebb jövőben járok, ha éppen írok benne valamit. Keresem a hozzám hasonlóan a "Merj álmodni!" és ezen belül is a "Merj álmodni Magyaroszág" (az ország küldetésmondatának megfogalmazását segítő mozgalom) iránt érdeklődő és abban dolgozni akaró embereket!

3. "Szeretek szerepelni" célcsoport. Azoknak, akik szeretnek szeerepelni. Azoknak, akik hatni akarnak a világba. S elsősorban azokak, akik szintén Flippel dolgoznak, ezért érzik azt a bizonyos "Flip feelinget", amelyet még senki sem tudott megfogalmazni.

Különösen azokat, akik szeretnek szerepelni!

Kérdezéstechnika.

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://munkanaplo.blog.hu/api/trackback/id/tr52752355

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása