Oszd meg!

Oszd meg, mentsd el! - TurboBookmark.com

Munkanapló - A műsor látványkonyhája :)

Félkész gondolatok, naplózás (dokumentálás), jegyzetelgetés magamnak és a munkatársaimnak. Zeekrewards: www.startnap.com/zeekrewards NetSzemle: www.netszemle.hu - Hiteles személyes tapasztalatok Freeland: www.startnap.com/freeland A pizsamás vállalkozó: www.kmgl.blog.hu

Friss topikok

A legújabb videók

Nincs megjeleníthető elem

Itt lehet pénzt csinálni a videókból - Szóljon, akinek sikerült

2011.03.11. 00:27 NetSzemle - Hiteles személyes tapasztalatok

A www.onlinefootage.tv portál világszerte lehetőséget biztosít videótartalmak – nyersanyagok, kész riportok – értékesítésére.
Nem kell mást tennie, mint a saját tulajdonában lévő digitalizált tartalmakat feltölteni az onlinefootage.tv oldalra, ellátni azokat angol nyelvű információkkal (metaadatokkal) – s mi gondoskodunk a tartalmak minél szélesebb körben való értékesítéséről.

Rendszerünk a broadcast minőségű videóból előállít web minőségű videót, másodperc alapon fotókat, az interjúkat, hangokat hangfájllá konvertálja; így a televízió, a rádió, a print és az online média is letöltheti a neki megfelelő tartalmat.

Világszerte 12.000 potenciális ügyfélnek küldünk hetente 2 alkalommal az oldal tartalmával kapcsolatos e-mailt.
Éljen Ön is ezzel az ingyenes lehetőséggel: helyezze el hazai vagy nemzetközi értékesítésre szánt videóanyagait a www.onlinefootage.tv oldalon – s az értékesítés után 50-50% százalékban megosztjuk Önnel a nettó bevételt.

Módjában áll meghatározni országonként az árat vagy megjelölni azokat az országokat, ahol nem kívánja anyagait eladni.

Hozza létre az onlinefootage.tv oldalon saját profilját, majd töltse fel broadcast minőségű videóit s mi gondoskodunk arról, hogy az Ön „archívum-aranybányáját” megismerje a világ s az eddig elfekvő tartalmak pénzt termeljenek Önnek.

Csak egy kattintás: további infók itt!

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://munkanaplo.blog.hu/api/trackback/id/tr22729698

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása