Oszd meg!

Oszd meg, mentsd el! - TurboBookmark.com

Munkanapló - A műsor látványkonyhája :)

Félkész gondolatok, naplózás (dokumentálás), jegyzetelgetés magamnak és a munkatársaimnak. Zeekrewards: www.startnap.com/zeekrewards NetSzemle: www.netszemle.hu - Hiteles személyes tapasztalatok Freeland: www.startnap.com/freeland A pizsamás vállalkozó: www.kmgl.blog.hu

Friss topikok

A legújabb videók

Nincs megjeleníthető elem

Freeland - a Néven Nem Nevezhető rendszert tölti meg tartalommal

2011.03.06. 18:55 NetSzemle - Hiteles személyes tapasztalatok

Számomra. A választ keresem a Freeland Szabad Magyar Királyság kísérletben. Virtuális világot építek valóságos emberekkel az interneten. Részletekhez kattints ide!

Kidolgoztam a bekerülés 3 lépéses menetét. A teljes folyamat várhatóan 90 napig tart majd. Ennek első szakasza az ingyenes internetes eszközök megismerése (Startnap.com, Blog.hu, Youtube.com) és a hiteles személyes kommunikáció alapismeretei (Kérdezéstechnika). Ez a felkészülést szolgáló szakasz várhatóan 21 napot vesz igénybe, ha feltételezem, hogy valaki nulláról indul. A korábban leírt teszt jó felmérés arra, hogy most hány pontnál tartasz. (Az állampolgárrá váláshoz legalább a lehetséges pontok 90%-ának megszerzése kell.) A második szakasz a gyakorlás időszaka: egyrészt a tartalombevitel gyakorlása (naplózás, blog írás, videoblogozás, interjú készítés), másrészt magának a kérdezéstechnikának a gyakorlása. (Minden 2. hónap 2. szombatján KT gyakorlónap lesz, 10.000 Ft-ért, vagy 10.000 Lájk*.) Ebben a szakaszban már gyűjtögeti a jelölt a Lájkokat a FB-on. A harmadik lépéshez 100 Lájk összegyűjtése a minimum feltétel, ezután lehet kérni a felvételt, és jelentkezni a "állampogári ismeretek" vizsgára. (A vizsgadíj: 100 Lájk.)

*Beválthatóak az összegyűjtött Lájkok, vagyis a KT ára részben vagy akár egészében is "ledolgozható" azzal, hogy a közösség által értékelt tartalmat viszel be a rendszerbe. Igy leszünk a Tapasztalatok Bankja is egyben, sok egyéb mellett.

Látod, mi mindent ki lehet hozni a Néven Nem Nevezhető cég rendszerére tapadva?

Ha most hirdetést kéne feladnom, akár így is fogalmazhatnék:

Keresem a hozzám hasonlókat: akik mernek álmodni, képesek tanulni, és hajlandóak a tapasztalataikat megosztani.

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://munkanaplo.blog.hu/api/trackback/id/tr882716099

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása