Oszd meg!

Oszd meg, mentsd el! - TurboBookmark.com

Munkanapló - A műsor látványkonyhája :)

Félkész gondolatok, naplózás (dokumentálás), jegyzetelgetés magamnak és a munkatársaimnak. Zeekrewards: www.startnap.com/zeekrewards NetSzemle: www.netszemle.hu - Hiteles személyes tapasztalatok Freeland: www.startnap.com/freeland A pizsamás vállalkozó: www.kmgl.blog.hu

Friss topikok

A legújabb videók

Nincs megjeleníthető elem

Emlékeztető a tegnapi beszélgetésről*

2011.03.03. 15:45 NetSzemle - Hiteles személyes tapasztalatok

A 27 milliós embernél

benyomás: talpraesett üzletember, határozott céllal és elképzeléssel
(20 éves hálózatszervezői tapasztalata van)

Véleménye szerint a cég abszolút piacképes koncepcióval rendelkezik, ehhez jól működő és jól használható üzleti terve van. A rendszer alig 1 éves, ezért a teljes tervből még sok csak vízió, de folyamatosan jönnek ki a fejlesztések.
Korrekt a cég, ha valamit mégsem tudnak teljesíteni a vállaltakból, vagy valamelyik kezdeményezést leállítják, akkor informálják a tagokat és pénzügyileg is rendezik az ehhez tartozó dolgokat.
Csak olyan dolgokat visznek bele a cégbe, ami világszinten terjeszthető és nem ütközik törvénybe. Pl. kaszinó nincs, mert sok országban tiltott a szerencsejáték.
Minden országban, ahol jelen szeretnének lenni, supportot biztosítva ezzel a tagoknak, megkeresnek egy ügyvédi irodát és megkérdezik, hogy a cég tevékenysége ütközik-e a helyi törvényekkel.
A rendszer nem piramisjáték, a bevétel 100%-ban vásárlásokból jön. Vásárlás az 500 illetve 2000 eurós csomag is, hiszen az ember megkapja az ellenértéket: részvény opció, oxford program (saját fejlesztésű oktató anyagok), utazási "kupon", bankkártya, webiroda, adclicks csomag, Prezenter.
A (név) egész minősége megváltozik március közepétől, amikor bevezetik az 1 aktív felhasználó= 1BV, azaz 1 euro dolgot. Innentől tényleg lehet interenetes közösség építéssel pénzt is keresni.
A pláza is átalakul, érkeznek bele saját, kifejezetten a cégnek gyártott termékek, a BV értékek eltűnnek és kedvezőbb lesz az ár.
Megmutatta a bemutató készítő programot magyarul. Ezzel könnyen bemutatható a jelölteknek a cég elképzelése és alapkoncepciója.
Mutatott egy német nyelvű, 2011. januári Network magazint, amiben egy A3-as hirdetése volt a cégnek, tehát van offline hirdetés.
Nem javasolja a rendszeren belüli trükközést, aki dolgozik az egyszerű mlm alaplépéseket követve és ezt továbbadva, az jól tud keresni. Erre pl. ő egy jó bizonyíték.
Arra a kérdésre, hogy mi hajtja őt, miért is van aktívan jelen továbbra is ebben a rendszerben, azt válaszolta, hogy: a felelősség.

*B., 2011. március 2.

1 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://munkanaplo.blog.hu/api/trackback/id/tr332707428

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

2012.03.23. 08:24:22

Megszűnt a több évtizedes munkahelyem.
Saját kezembe kellett venni a sorsom alakulását, ezért kezdtem el keresni az interneten. Így bukkantam rá a KMD által kínált lehetősére, melyet mindenkinek ajánlok a mellékelt honlapon:

kmdholding.com/hub3p3a
süti beállítások módosítása