Oszd meg!

Oszd meg, mentsd el! - TurboBookmark.com

Munkanapló - A műsor látványkonyhája :)

Félkész gondolatok, naplózás (dokumentálás), jegyzetelgetés magamnak és a munkatársaimnak. Zeekrewards: www.startnap.com/zeekrewards NetSzemle: www.netszemle.hu - Hiteles személyes tapasztalatok Freeland: www.startnap.com/freeland A pizsamás vállalkozó: www.kmgl.blog.hu

Friss topikok

A legújabb videók

Nincs megjeleníthető elem

Közösségi újságíró képzést szervezek azoknak, akik részt akarnak venni a "közösségi híradó" programban

2011.03.02. 07:00 NetSzemle - Hiteles személyes tapasztalatok

Vitray Tamást kérem fel a KUK vezető tanárának

Itt követheted, mit művelek 100% online vállalkozás terén.  Míg ebben a blogban a személyes történetem szerepel, ezen a blogon a "tömegek bölcsességéhez" fordulok: itt szeretném közreadni azokat a beszámolókat, amelyek tőletek - esetleg pont tőled - érkeznek. Ha igazak a statisztikák, a netezők 65%-a pénzkereset után kutat. Nos, ez az én specialitásom is: évek óta keresem, hogy hol lehet a legkesebb munkával a legtöbb pénzt keresni. Most megtaláltam. Előzmények.

De mondj jobbat, ha tudsz, Mivel ezen blogon minden lényeges mozdulatom, ténykedésem, és annak eredménye (pénz) nyilvános, valóságos, egyedül - rajtam kívül álló okok miatt - cég nevet említhetek. Ezt neked sem kell megtenni. A lényeg a hitelesség és az őszinteség.

Végül is ennek a blognak a célja az, hogy összegyűjtse, értékelje, és közreadja a 100% online végezhető pénzkereseti lehetőségeket.

Ha tud valaki jobbat annál, mint 1,5 év munka után havi 27 milliót keresni, az szóljon!

De tényleg!

Sok minden tervem van, ezek egy részét már megtalálod a "rendszerben", másik részét még be kell pötyögnöm, vagy rá kell mondanom kamerára. Btw., ha szeretsz videózni az nagy-nagy előny nálam, és könnyen lehet, hogy érdekelni fog a "közösségi hiradó" ötletem: egy olyan esti hiradó, ahol a félperces tudósításokat Flippel készíti több ezer ember, és közülök a legjobbnak szavazott félpercesekből - vagyis a NetSzemle címlajáról - áll össze a híradó.

Folyik a "közösségi újságíró képzés" (KUK) szervezése is, hogy a szükséges eszközök beszerzése mellé a munkára való felkészítés is 100% online menjen. Terveim szerint a májusi találkozón mutatom be Vitray Tamást, aki egy előadást tart majd nekünk az interjú készítés művészetéről. Személyes találkozás minden hónap első szombatján lesz, első alkalommal április 2-án lesz, és egy Kérdezéstechnika tréninggel kezdődik. A páros hónapokban Kérdezéstechnikai gyakorló napot, a páratlan hónapokra hálózati módszertant tervezek. (A kettő persze alapos átfedésben van. Szervezés a Facebookon.)

Kész a Startnapok legfelső oldala: Startnap.com/2011

In medias res...

Jószerencsét "100szazalekonline", kísérje szerencse az utadat, Isten áldása, emberek öröme! :)

Tudtad??

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://munkanaplo.blog.hu/api/trackback/id/tr142703198

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása