Oszd meg!

Oszd meg, mentsd el! - TurboBookmark.com

Munkanapló - A műsor látványkonyhája :)

Félkész gondolatok, naplózás (dokumentálás), jegyzetelgetés magamnak és a munkatársaimnak. Zeekrewards: www.startnap.com/zeekrewards NetSzemle: www.netszemle.hu - Hiteles személyes tapasztalatok Freeland: www.startnap.com/freeland A pizsamás vállalkozó: www.kmgl.blog.hu

Friss topikok

A legújabb videók

Nincs megjeleníthető elem

Pénzbehajtás

2009.06.27. 10:47 NetSzemle - Hiteles személyes tapasztalatok

Kisérleti program!

Dr. Telkes József pszichiáter, fejvadász megunta, hogy szaladgáljon az adósai után. Kitalált egy olyan webkettes módszert, amellyek az illetőket "közösségi nyomással" igyekszik arra bírni, hogy törleszteni kezdje, amivel tartozik. Részletek a jövő heti adásban, az ismerősök közül szerepel benne (személyesen vagy telefonon, ha vállalja, vagy csak a története): Bank Szabolcs, Katona Attila, Farkas Lajos, Timaffy Tünde, már amennyi belefér az első adásba. Kapcsolódó blogon a részletek (korábbi bejegyzésekben).

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://munkanaplo.blog.hu/api/trackback/id/tr141211627

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása