Oszd meg!

Oszd meg, mentsd el! - TurboBookmark.com

Munkanapló - A műsor látványkonyhája :)

Félkész gondolatok, naplózás (dokumentálás), jegyzetelgetés magamnak és a munkatársaimnak. Zeekrewards: www.startnap.com/zeekrewards NetSzemle: www.netszemle.hu - Hiteles személyes tapasztalatok Freeland: www.startnap.com/freeland A pizsamás vállalkozó: www.kmgl.blog.hu

Friss topikok

A legújabb videók

Nincs megjeleníthető elem

Pénzbehajtás: Attila

2009.06.26. 16:39 NetSzemle - Hiteles személyes tapasztalatok

Attila,

köszi a választ. A Jövő héten sorra keritem a témát a rádióban, és ez is része annak a tervnek, amelynek a célja: visszaszerezni a pénzt, amivel tartozol, mert most már végképp szükségem lenne rá. Nem lejáratni akarlak, egyszerűen nyilvánosan fogok tanácsot kérni, mi lehet ebben a helyzetben tennem.

Persze sokkal jobb lenne, ha ott lennél a műsorban és elmondanád a te oldaladat, a tanulságért is, meg a megoldásért is, mert valamit kell találnom vagy találnunk.

Ami elfogadhatatlan az az, hogy eltűnsz és nem tartod be, amiket igérsz.

Ird meg, melyik csütörtök este lenne alkalmas neked a rádiózás, mert hogy a műsor élő, ez a varázsa. A műsort videóra veszem, hanganyaga és videója felkerül az internetre.

Az egész üggyel hosszabb terveim is vannak, de ezt majd személyesen.

Tudod, én sok embernek tudtam már segiteni, aki figyelt, és legjobban együttműködéssel lehet pénzt keresni. Biztos könnyebb elkerülni a velem való kommunikációt, de látod, egyrészt nem hagyom, mésrészt meg tényleg érteni és dokumentálni szeretném, hogy is van ez a baráti kölcsön kezelése probléma, a konkrét - jórészt megoldatlan - esetei m kapcsán.

Üdv: Jóska

Szólj hozzá!

Címkék: attila

A bejegyzés trackback címe:

https://munkanaplo.blog.hu/api/trackback/id/tr831210386

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása