Oszd meg!

Oszd meg, mentsd el! - TurboBookmark.com

Munkanapló - A műsor látványkonyhája :)

Félkész gondolatok, naplózás (dokumentálás), jegyzetelgetés magamnak és a munkatársaimnak. Zeekrewards: www.startnap.com/zeekrewards NetSzemle: www.netszemle.hu - Hiteles személyes tapasztalatok Freeland: www.startnap.com/freeland A pizsamás vállalkozó: www.kmgl.blog.hu

Friss topikok

A legújabb videók

Nincs megjeleníthető elem

Azon gondolkodom, mitől volt rossz a tegnapi műsor

2009.06.26. 18:46 NetSzemle - Hiteles személyes tapasztalatok

Az kevés, hogy nem voltam formában, a vendégeimmel sem volt semmi baj. Az egész mégis unalmas lett és sehol sem éreztem lelkesedést.

Nem tudok másra gondolni, mint hogy nem volt elég intim a műsor. Ismét gyenge voltam irányitásban, jobban el kell vállalnom, hogy ott én vagyok a műsor vezetője.

Nem arról volt szó, ami igazán foglalkoztat, illetve amről meg szó volt, azok nem foglalkoztattak. Azt hiszem blogTV lenne a korrekt kifejezés és nem civilTV, vagyis nem a köz-szolgálat itt az elsődleges, hanem láthatóvá tenni, hogy milyen döntéseket hozok és miért. Bőven van olyan oldal és műsor, amelyik el akar adni valamit, én meg nem szeretnék eladni semmit, vagy amit igen, azt nem illik ebben a műsorban részletezni. (Belső hang: Ki mondta?)

Mert hogy ugye van egy olyan webshopunk, amolyan nyilvános spájz, amelyben olyan termékeket lehet venni, amit mi magunk is (családilag) használunk. Elmondjuk mire (most lenne jó, többek között, ha mindenkinek lenne blogja), hogyan, és milyen tapasztalatokkal, és persze az az érdekünk, hogy minél több elmenjen belőle, mégsem lehet ez a középpontban.

Azt hiszem, egyáltalán nem kéne foglalkoznom semmiféle elvárással, hiszen ha jól belegondolok, ilyen nem is nagyon van. Amiben otthon vagyok, és akkor, amikor a bankok diszinóságairól beszélhetünk, és amikor együtt tervezhetnénk a hallgatókkal, hogy ki jön a Csapás napján megtekinteni az előadást. (Nem baj, ha nem világos, hamarosan az lesz.)

Dolgozom és figyelek és mindenkit besorolok valamelyik csoportba: Birka vagy Harcos? Milyen viszony van a kettő között. A Harcosoknak vigyázuniuk kell a Birkákra? Alighanem.

Egyébként a Birka nem (teljesen) negativ jelző, sőt. A birkáknak több esze van, mint az embereknek, mert összebújnak, hogy ne fázzanak és képesek egy antitásként együtt mozogni, amely biztonságosabb, mint egyedül túlélni.

De birkákkal nem lehet harcolni.

Kérdés persze, kell-e egyáltalán harcolni? Kell, de nem biztos, hogy egyre gondolunk. Harcművészetekben nem vagyos jártas, de amennyit az aikidorol tudok, inkább ahhoz hasonlítanám. A banklassító program esetében pl. a PSZÁF és a bankfelügyelet saját érveit használjuk fel, hiszen nem mi, hanem ők irják rá minden szerződésre és szabályzatra, hogy mielőtt aláirom, azt meg kell érteni, stb. Vegyük komolyan - és nézd meg, mi lesz belőle!

Na ezekről kellett volna beszélni tegnap, a fene egye meg az öncenzúrámat!

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://munkanaplo.blog.hu/api/trackback/id/tr531210631

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása