Oszd meg!

Oszd meg, mentsd el! - TurboBookmark.com

Munkanapló - A műsor látványkonyhája :)

Félkész gondolatok, naplózás (dokumentálás), jegyzetelgetés magamnak és a munkatársaimnak. Zeekrewards: www.startnap.com/zeekrewards NetSzemle: www.netszemle.hu - Hiteles személyes tapasztalatok Freeland: www.startnap.com/freeland A pizsamás vállalkozó: www.kmgl.blog.hu

Friss topikok

A legújabb videók

Nincs megjeleníthető elem

2009.06.14. 00:58 NetSzemle - Hiteles személyes tapasztalatok

A magas fokú HR menedzsmentet tartja a dinamikusan működő és pozitív légkörű vállalatok kulcsának Judith Leery-Joyce 'A munkáltató esélye' című könyve. A könyv alapjául a szerző sikeres cégek topmenedzsereivel készített interjúi szolgálnak. A legjobb munkahelyek toplistáján szereplő ASDA, Flight Centre, Timpson és CORGI vállalatok vezetőinek szervezettel kapcsolatos módszereit, nézeteit elemzi a könyv. A vezető cégek szervezeti kultúrája Leery-Joyce eredményei szerint aktív és fejlődőképes, és folyamatosan adaptálja a piaci változásokat. Az egyik legfontosabb jellemzője a jól működő szervezetnek a rugalmasság, emellett fontos a munkatársak pozitív attitűdjének formálása. A cégnek biztosítania kell a jó munkaért járó megbecsülést, a beosztottak formális és informális jutalmazását. Emellett tudatosítani kell a munkatársakban, hogy egy kiemelkedő cégnél dolgoznak. A vezető cégek jellemzői még a magas szintű ügyfélkapcsolat, az új munkatársak hatékony és gördülékeny felvétele, és a törekvés, hogy a legjobb képességekkel rendelkező, kiemelkedő szakembereket vegyék fel a vállalathoz.

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://munkanaplo.blog.hu/api/trackback/id/tr1001183553

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása