Oszd meg!

Oszd meg, mentsd el! - TurboBookmark.com

Munkanapló - A műsor látványkonyhája :)

Félkész gondolatok, naplózás (dokumentálás), jegyzetelgetés magamnak és a munkatársaimnak. Zeekrewards: www.startnap.com/zeekrewards NetSzemle: www.netszemle.hu - Hiteles személyes tapasztalatok Freeland: www.startnap.com/freeland A pizsamás vállalkozó: www.kmgl.blog.hu

Friss topikok

A legújabb videók

Nincs megjeleníthető elem

Miert fontos a bloggerek halozata?

2009.05.19. 07:45 NetSzemle - Hiteles személyes tapasztalatok

  1. Uj olvasok - azok az emberek, akikkel halozatba vagy kotve, a social media oldalain, forumokon vagy mas blogokon, elobb vagy utobb meglatogatjak az oldalad es rendszeres olvasoidda valnak. Az egeszben az a legjobb, hogy ezek az olvasok lesznek a legkovetkezetesebb, leghusegesebb olvasoid.
  2. Bejovo linkek- az egyik legfontosabb ok, hogy halozatot epits mas bloggerekkel, hogy rad mutato linkekre (backlinks) tegyel szert. Vegulis az emberek nem linkelhetnek rad, ha nem tudnak rolad semmit.
  3. Segitseg es tanacs - baratoktol es a halozati kapcsolatoktol rengeteg segitseget, oszinte es ertekes velemenyt kaphatsz. Ha mar kapcsolatba kerultel valakivel, akkor sokkal konnyebb tole tanacsot vagy segitseget kerni, ellentetben azzal, mikor olyanhoz fordulsz, akit nem ismersz.
  4. Segits masoknak - Ha egy sikeres halozatepito vagy, az erteket ad masoknak is. Ha elvarod hogy masok segitsenek, amikor bajban vagy, akkor neked is hajlandonak kell lenned, hogy masokat megsegits.
  5. Legyel szaktekintely - Ha ismert es tisztelt alak akarsz lenni a temadban, akkor aktivan kell halozatot epitened. Minnel tobb ember ismer, minnel tobben tudnak rolad, annal jobb feny vetul rad.
  6. A megjegyzesek epito hatasa - Szinte minden blogiro celja, hogy egy aktiv es ertekes eszmecsere alakuljon ki a kommenteken keresztul. Ha eros a halozatod az olvasoiddal mindenkepp elosegiti ennek lehetoseget.
  7. Csapatmunka - Uj projekten szivesen dolgozunk egyutt masokkal. Ha van egy stabil, eros halozatod, akkor valoszinuleg talalsz masokat is, akiknek hasonlo az erdeklodesi koruk, es szivesen reszt vennenek egy kozos projektben, mint peldaul egy masodik blog.
  8. Termek es szolgaltatas reklam - Nincs jobb reklam annal, ha egy megbizhato forras hivatkozik rad.
Forrás.

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://munkanaplo.blog.hu/api/trackback/id/tr801130871

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása