Oszd meg!

Oszd meg, mentsd el! - TurboBookmark.com

Munkanapló - A műsor látványkonyhája :)

Félkész gondolatok, naplózás (dokumentálás), jegyzetelgetés magamnak és a munkatársaimnak. Zeekrewards: www.startnap.com/zeekrewards NetSzemle: www.netszemle.hu - Hiteles személyes tapasztalatok Freeland: www.startnap.com/freeland A pizsamás vállalkozó: www.kmgl.blog.hu

Friss topikok

A legújabb videók

Nincs megjeleníthető elem

Körlevél a KÖSZ támogatók oldalára*

2009.05.19. 08:24 NetSzemle - Hiteles személyes tapasztalatok

Sziasztok,
120-an vagyunk a KÖSZ "Támogatók" oldalán. A fele társaság nyilván "károsult", erről az oldalról lesznek még többen is, mert a "kérosultak" oldalán csak azok maradnak, akik egyesületi tagok és be is fizették a 10.000 Ft-os tagdijat, amely 2009-re fiztendő a március 7-i alakuló ülésen elfogadott döntés szerint. (2010-től havi 1.000 Ft.)
Na most. Ezen a "bordó oldalon" a terveim szerint azok lesznek, akik aktivak, abban az értelemben, hogy nem csak beszélgetnek a neten, hanem részt akarnak venni "akciókban" is, amelyek közül az első a "banklassitó" program, Dr. Tóth Balázs ötlete. (Erről a honlapon bőven van szöveg, video, aki akarja olvassa el.)
Mig a "károsultak" kék oldalán a jogi kérdéseken, most éppen az ügyvéddel való szerződés kötés és a bankok perlése a fő téma, itt a "bordó oldalon" kifejezetten az "akciókkal" szeretnék foglalkozni.
Az első lépés, hogy felélesztem a fórumot és először is megkérdezem, ki hogy került ide és mit vár - mit adna és mit szeretne kapni szerény létszámú, de remélhetőleg aktiv kis csoporttól.
A két honlap kifelé is nyilvános hireit továbbra is a www.bankok.try.hu blogon találod, a csütörtöki rádió műsor blogja pedig most elég aktiv szintén, a www.videoblog.try.hu oldalon érhető el.
Üdv: Jóska - aki kérdezni akar, elsősorban a fórumon tegye meg, ha lehet. Emailekre is szivesen válaszolok, de ott most pár napot néha várni kell, elég sűrű lett a programom a Civil Ház project indulása miatt. (Erről itt olvashatsz: www.telkes.try.hu - ez a munkanaplóm).

*Erre a honalpra eddig ritkán (hetente) irtam, főként a károsultak zárt oldalára koncentráltam. Most ez változik, a hangsúly (nálam) az aktivaknak szóló bordó oldalon lesz, a kéken pedig a tagdijat fizető egyesületi tagok, többnyire nem aktivak, hanem "nézők".

Szólj hozzá!

Címkék: nézők aktivak

A bejegyzés trackback címe:

https://munkanaplo.blog.hu/api/trackback/id/tr581130927

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása