Oszd meg!

Oszd meg, mentsd el! - TurboBookmark.com

Munkanapló - A műsor látványkonyhája :)

Félkész gondolatok, naplózás (dokumentálás), jegyzetelgetés magamnak és a munkatársaimnak. Zeekrewards: www.startnap.com/zeekrewards NetSzemle: www.netszemle.hu - Hiteles személyes tapasztalatok Freeland: www.startnap.com/freeland A pizsamás vállalkozó: www.kmgl.blog.hu

Friss topikok

A legújabb videók

Nincs megjeleníthető elem

Ingatlanalapok - hol tartunk?

2009.05.19. 11:03 NetSzemle - Hiteles személyes tapasztalatok

Uram, add meg a nyugalmat, hogy beletörődhessek abba, amin változtatni nem tudok.

Uram add meg az erőt, hogy megváltoztathassam, ami megváltoztatható.

És Uram add meg a bölcsességet, hogy e kettő között különbséget tudjak tenni.”

 

A számok nyelvén: Van csaknem 1200, a honlapon regisztrált tag, akinek a 90%-a passziv vagy nem is figyel a történésekre.

Amúgy: továbbra is a leggyakoribb kérdés, hogy sikerül-e kártéritést kapni valahonnan, azaz lesz-e pénz?

 

Még nem tudni, hogy a konkrét feltételek ismeretében hányan csatlakoznak a közös perhez, amely nem "pertársaság" lesz, ahogy korábban emlegettük, hanem az egyesület perel és előre megállapodott feltételek szerint per nyerés esetén szétosztja a nyereményt, és forditva, pervesztés esetén a fizetendőket azok között, akik részt vettek az akcióban. Ezzel különösebb gondom már nincs, találtunk egy - szerintem - remek ügyvédet, aki korrekt és - szerintem - jutányos feltételekkel vállalta az ügyet.

 

Bár még semmi sem kezdődött el, és jelenleg is a károsultak érdeklődésének a fókuszában a jogi kérdések állnak, sokan elvesztették a reményüket, és visszatáncolnak a pertől és/vagy az egyesületi tagságtól. (A pernek feltétele, hogy valaki egyesület tag legyen, de nem minden egyesületi tag perel.)

 

A médiában nulla a spontán érdeklődés, és nem is erőltetem, hogy mindenáron mondjunk valamit.

 

Mi lesz most?

 

Tudomásul vettem, hogy nem lesz - egyelőre - tömegbázisunk, legalábbis, amig nem vagyunk képesek alkalmazkodni ahhoz a realitáshoz, hogy az érintettek 95%-a nem használ internetet ebben a korcsoportban. A csaknem 1200 regisztrált tagból kb. 120 lehet az aktivak száma, azoké, akik naponta vagy pár naponta feljönnek az oldalra és olvassák a hireket, blogokat és fórumokat. A videókat nem nagyon szereti ez a társaság, a jelenlébőknek csak az ötöde nézi meg rendszeresen a videókat.

 

Amit tehetek, az az, hogy keresem a kapcsolatot a rokon szervezetekkel és fejvadászok olyan partnereket, akikkel kölcsönösen érdemes segiteni egymásnak, amiben tudunk. (Én pl. videózással, rádió műsorral, a Civil Ház többi szolgáltatásával.)

 

Látókörömben: Civil Mozgalom (Seres Mária, Erős Győző, Szőllősi Ildikó), Vállalkozók Szövetsége (Baldauf Aladár és Gosztonyi Vera), Lukács Laci, Vári József (Civil körök), és még keresem a további "civil" kapcsolatokat.

 

Látva a honlapon az elégedtlenséget és a "közhangulat", valamint az aktivitás romlását, többen (egyesek aggódva) kérdezték, nem ment-e el a kedvem (kedvünk, az elnökségre kérdezve), és nem adjuk-e fel a szervezkedést. Csak a magam nevében tudok válaszolni, részemről nincs ilyen veszély, amúgy sem voltak illúzióim, és a majdani kimeneltől függetlenül egy dolog miatt mindenképpen folytatom, amit elkezdtem: dokumentálom, hogy mi történik. (A könyvnek egyelőre nem lesz folytatása, az "Ingatag alapok" ugyanis egyelőre bukta, nem nagyon kapkodnak érte a népek, a feleségem szerint azért, mert épp elég rossz van a világban ahhoz, hogy valaki még a szabadidejében is botrányról szóló könyvet olvasson. Mindenestre, ha olvasta valaki a könyvet, kérem irja meg a véleményét, őszintén érdekel, mert hát az sem kizárt ugye, hogy maga a könyv az, ami szar.)

 

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://munkanaplo.blog.hu/api/trackback/id/tr491131200

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása