Oszd meg!

Oszd meg, mentsd el! - TurboBookmark.com

Munkanapló - A műsor látványkonyhája :)

Félkész gondolatok, naplózás (dokumentálás), jegyzetelgetés magamnak és a munkatársaimnak. Zeekrewards: www.startnap.com/zeekrewards NetSzemle: www.netszemle.hu - Hiteles személyes tapasztalatok Freeland: www.startnap.com/freeland A pizsamás vállalkozó: www.kmgl.blog.hu

Friss topikok

A legújabb videók

Nincs megjeleníthető elem

A telefon kikapcs.

2009.05.08. 10:02 NetSzemle - Hiteles személyes tapasztalatok

Jó időgazdálkodónak tartom magam, különösen az utóbbi időben sokan kérdezik is, hogy tudok "ennyi mindennel" foglalkozni.

A legnagyobb titok a telefon kikapcsolása.

A telefon egy erőszakos eszköz. Akkor szólal meg, amikor én akarom, de ehhez egyértelműen közölnöm kell, hogy mikor ne.

Az utolsó 24 órában hányszor szakította meg telefon hívás, amit éppen csinálsz? Na ugye.

Mennyi időveszteséget okozott. Ne csak a hívás időtartamát vedd figyelembe, hanem hogy mennyi ideig tartott, amig vissza tudtál térni a félbeszakított munkához és újra ott volt az eszed, ahol annak lennie kellett.

Erről érzékletesebben is írok, ha lesz egy kis időm az évek óta tervezett "intuitiv időgazdálkodás" témára. Érdekes, hogy pont ez volt a legkevésbé fontos, mások meg - úgy tűnik - pont a sokatkavarós know-how iránt érdeklődnek. Megértem. :)

Ha valakit ismersz, aki a gyakorlatban profi az időgazdálkodásban, hozz össze vele, mert érdekelnek a tapasztalatait, és kb. 2 hét múlva a műsorba is meghivnám.

1 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://munkanaplo.blog.hu/api/trackback/id/tr261109425

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

balazsisandor · http://bakasztorik.blog.hu 2009.05.10. 17:44:11

Sajnos én is csak tavaly jöttem rá, hogy van a telefonon egy kis piros gomb...
Azóta használom rendesen.
Nem vagyok nonstop zombi.
süti beállítások módosítása