Oszd meg!

Oszd meg, mentsd el! - TurboBookmark.com

Munkanapló - A műsor látványkonyhája :)

Félkész gondolatok, naplózás (dokumentálás), jegyzetelgetés magamnak és a munkatársaimnak. Zeekrewards: www.startnap.com/zeekrewards NetSzemle: www.netszemle.hu - Hiteles személyes tapasztalatok Freeland: www.startnap.com/freeland A pizsamás vállalkozó: www.kmgl.blog.hu

Friss topikok

A legújabb videók

Nincs megjeleníthető elem

"Váljon el a szar a májtól."

2009.05.01. 20:27 NetSzemle - Hiteles személyes tapasztalatok

Elnézést a csúnya szavakért, de ezekkel a szavakkal fejezte ki nagyapám azt, hogy kritikus helyzetben dweül ki, ki hová áll, azaz hogy ki mit cselekszik. Beszélni mindenki tud, de csak kevesen mernek tenni is. Közülük az egyik, Seres Mária, a ki a héten a média tápláléka lesz. Videoblogon követem, merre jár, és mit csinál, kérek is mindenkit, hogy aki valamelyik találkozóra elmegy, ha van videója, vigye magával és töltse fel a tudósitását a YouTube-ra!


Egy civil mozgalomban nem illik nagyon kérni, sőt, inkább érdemes különválasztani, hogy a regisztrált tagok mennyi információt kérnek, és csak annyit adni, amennyire éppen szüksége van. Nem számoltam össze, de biztos vagyok abban, hogy több ezernyi oldalt hordtunk össze a netre, és majdnem 100 videót. Ezt a két szép adagot szeretném átnyújtani az "ingatlanalapok reality show" alábbi főszereplőinek, méghozzá minél nagyobb nyilvánosság előtt. Hogy mikor, az is természetes, 2009. május 7-én, ez a felfüggesztés féléves születésnapja, egyben az első "megmozdulás", amelyet a KÖSZ szervez. (Aztán majd mindjárt jön a második.)
Stratégiai szövetségben vagyok a www.seresmaria.hu oldallal, ileltve Seres Máriával, ezért a jövő héten több részletetet is felteszek a NetSzemle.hu oldalra, és a jövő heti rádió műsorban is az első óra az övé.)

Minden héten enni kell adni a médiának


A jövő héten még csöndben leszek ingatlanalapok ügyben és nem tervezek különösebb média aktivitást. Meghivom viszont az alábbi főszereplőket a csütörtöki rádió műsorba vagy a május 9-i találkozóra, ha nem jönnek el, akkor - ismételten - magukról állitanak ki bizonyitványt., (Ha segiteni akartok ti is hivjátok meg az alábbi személyeket a nevemben, bár természetesen én is küldök levelet a PSZÁF szóviviőjének, aki az "összekötő" az elnök úr, Farkas István felé. A második meghivottunk a rádió műsorba vagy a 4. KÖSZ-találkozóra Felcsuti Péter, a Raiffesen első embere, a Bankszövetség elnöke. A harmadik főszereplő, akit - remélem általatok is -, az Keller László, a PM volt államtitkára, a negyedik pedig Szeles Nóra, a Macrogamma első embere.


A blogon majd felteszek ide egy szavazást, lehet tippelni, hányan fogadják el a meghivásomat. :)

Félreérthetően fogalmaztam: bár a PSZÁF szóvivőjének, mint "összekötőnek" (is) elküldöm a meghivásomat, de természetesen Farkas Istvánnal szeretnék beszélgetni és feltenni azokat a kérdéseket, amelyeket együtt összegyűjtünk.


A jogi kérdéseket is gyűjtjük már a károsultak oldalán, ahová mindenki regisztrálhat (nem csak károsult), aki az egyesület tagja akar lenni:
www.karosultak.try.hu
Azok, akik nem csak néznek, hanem cselekedni akarnak (ehhez meg meg egyesületi tagnak nem kell lenni), ezen az oldalon regisztráljanak:
www.befesz.try.hu           

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://munkanaplo.blog.hu/api/trackback/id/tr701097766

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása