Oszd meg!

Oszd meg, mentsd el! - TurboBookmark.com

Munkanapló - A műsor látványkonyhája :)

Félkész gondolatok, naplózás (dokumentálás), jegyzetelgetés magamnak és a munkatársaimnak. Zeekrewards: www.startnap.com/zeekrewards NetSzemle: www.netszemle.hu - Hiteles személyes tapasztalatok Freeland: www.startnap.com/freeland A pizsamás vállalkozó: www.kmgl.blog.hu

Friss topikok

A legújabb videók

Nincs megjeleníthető elem

Fejvadászat - microfranchise 3.0

2009.04.23. 08:17 NetSzemle - Hiteles személyes tapasztalatok

A Doris Wood-hoz irt levelemben arról érdeklődöm, lenne-e piaca Amerikában egy fejvadász franchise-nak, amely 100%-ban online máködik. (Nem igazán szeretnék utazgatni, utálom a hosszas repülőutat.)

Ideje lenne továbblépni és mlm-et játszani, kicsit nagyobban. Mindez arról jutott az eszembe, hogy Tonk Emil meghívott a vasárnapi (miért pont vasárnapi?) összeröffensére, amelyen a legnagyobb magyar mlm-királyok tartanak előadásokat. Na mindjárt hivom Emlit, hogy mi a túró ez, és hogy tudok-e segiteni valamit neki.

Nem lenne rossz, ha terjedne a JÓ mlm, de ehhez ugye tudni kéne, melyik (melyik cég, melyik termék, melyik szponzor) a jó. Van annak valami értéke az interneten, hogy ezt meg tudom mondani?

Lassan előveszem az érdekvédelem kérdését is, ugynanazt kéne csinálni, amit most az ingatlanalaposokkal. Csak ehhez egy kicsit tovább kéne látniuk az orruknál a magyar mlm-vezetőknek. A FÜVÉSZ is régi ötlet, legalább 10 éves, rá kéne keresni a neten, hogy mikor fordul elő először.

Na hivom Tonk Emilt.

Networking esettanulmány az esti műsorba.

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://munkanaplo.blog.hu/api/trackback/id/tr161081375

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása