Oszd meg!

Oszd meg, mentsd el! - TurboBookmark.com

Munkanapló - A műsor látványkonyhája :)

Félkész gondolatok, naplózás (dokumentálás), jegyzetelgetés magamnak és a munkatársaimnak. Zeekrewards: www.startnap.com/zeekrewards NetSzemle: www.netszemle.hu - Hiteles személyes tapasztalatok Freeland: www.startnap.com/freeland A pizsamás vállalkozó: www.kmgl.blog.hu

Friss topikok

A legújabb videók

Nincs megjeleníthető elem

Regisztrált a 100. tag a támogatók oldalán

2009.04.12. 08:01 NetSzemle - Hiteles személyes tapasztalatok

 
<<<<< Ő lenne az, kattints rá! :)


 

Nemrég a 100. tag regisztrált az oldalon, a károsultak oldalán pedig már több, mint ezren vagyunk.
Ennek az oldalnak is megtaláltam a maga szerepét, mégpedig itt fogjuk szervezni az un "banklassító programot" vagy "bank teszt programot" vagy "preciziós sztrájkot", ahogy tetszik.
Inditottam Bagdi Bella videója nyomán egy körkérdést, "Milyen közösséget szeretnénk", a válaszokat a kommentek közé irjad, ha vannak.

Holnap reggel fent lesz az oldalon is, de a www.vimeo.com/telkes cimen* máris megtalálod Dr Tóth Balázs a KÖSZ 3. találkozóján, április 4-én tartott előadását videón, 4 részre bontva, egy kis "figyelmességi versennyel" fűszerezve. Ez utóbbi azt a célt (is) szolgálja, hogy kiválasztódjon az a 20 ember, aki megfelelő felkészülés után részt venne ebben a bizonyos "preciziós sztrájk" programban, amelynek lényege, hogy szó szerint betartjuk azt, amit a bankok és a pénzügyei felügyelet az ügyfelektől kér.

Együtt átolvassuk és értelmezzük az adott befektetési formához tartozó minden szerződést, a hivatkozott jogszabályi helyeknek az ügyintézővel együtt történő elolvasásával és értelmezésével együtt. Dokumentáljuk, hogy mi történik, a tapasztalatokat az interneten (és a médiában) közreadjuk.

Akinek van kedve, kérem szánjon egy kis időt a tájékozódásra, mert ez lesz a KÖSZ első komoly megmérettetése, a project_001. :)

De egyelőre csak...

Kellemes Húsvéti ünnepeket!
Jóska
Dr Telkes József
a KÖSZ elnöke

*Érdemes regisztrálni, mert lesznek zárt, "bizalmas" videók, amelyeket csak a vimeo.com rendszerben regisztrált és a KÖSZ csoportjához csatlakozott tagok láthatnak.

Szólj hozzá!

Címkék: kösz befész

A bejegyzés trackback címe:

https://munkanaplo.blog.hu/api/trackback/id/tr931060444

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása