Oszd meg!

Oszd meg, mentsd el! - TurboBookmark.com

Munkanapló - A műsor látványkonyhája :)

Félkész gondolatok, naplózás (dokumentálás), jegyzetelgetés magamnak és a munkatársaimnak. Zeekrewards: www.startnap.com/zeekrewards NetSzemle: www.netszemle.hu - Hiteles személyes tapasztalatok Freeland: www.startnap.com/freeland A pizsamás vállalkozó: www.kmgl.blog.hu

Friss topikok

A legújabb videók

Nincs megjeleníthető elem

Tesztelem a videó megosztó oldalakat

2009.03.24. 04:39 NetSzemle - Hiteles személyes tapasztalatok

Az első eredményeket most - részletes elemzés nélkül - megosztom veletek.

A legfontosabb tapasztalatom: a videóblog látogatottsága ötszörösen haladja meg a szöveges bejegyzések (blogok) látogatottságát, és akkor a hatásban észlelhető különbségről még szót sem ejtettem. A kérdés, hogy hová érdemes feltölteni a videónkat, ha azt akarjuk, hogy minél többen lássák.

1. YouTube - az első és a verhetetlen. Utána nagy szünet.

2. A legszebb, legkényelmesebb,a személyes kedvencem: Vimeo.com

3. A magyarok közül az Indavideo.hu - amelynek nagy előnye, hogy az elsődleges blog szolgáltatómmal a Blog.hu oldallal ban integrált kapcsolatban. (Nem kell újra belépni.)

4. A legjobb látogatottságot produkáló oldal a VideoPlayer.hu, mögötte szorosan a Videa (Origo)

5. Személyes kedvencem - a magyarok közül - a Freevlog.hu, amelyen, ha van webkameránk, egyből az internetre kerülő 1 perces bejegyzést is tehetünk. Ezen az oldalon lehet a legegyszerűbben rövid videüzenetet (pl. terméktapasztalatot, kérdést, videós hozzászólást) elkészíteni, és utána már elég a kész videó linkjét elküldeni. Próbáld ki, szokj rá! :)

6. További videó megosztó oldalak, amelyeket teszteltem, de nem kerültek döntőbe. (A külhoni oldalakon nincs magyar nyelvű forgalom, kivéve YouTube.

Szólj hozzá!

Címkék: teszt kösz telkes netszemle video megosztok ertekeles

A bejegyzés trackback címe:

https://munkanaplo.blog.hu/api/trackback/id/tr501021629

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása