Oszd meg!

Oszd meg, mentsd el! - TurboBookmark.com

Munkanapló - A műsor látványkonyhája :)

Félkész gondolatok, naplózás (dokumentálás), jegyzetelgetés magamnak és a munkatársaimnak. Zeekrewards: www.startnap.com/zeekrewards NetSzemle: www.netszemle.hu - Hiteles személyes tapasztalatok Freeland: www.startnap.com/freeland A pizsamás vállalkozó: www.kmgl.blog.hu

Friss topikok

A legújabb videók

Nincs megjeleníthető elem

Munkatársaknak: koncentrálunk a válság adta új lehetőségekre!

2009.03.18. 12:52 NetSzemle - Hiteles személyes tapasztalatok

Sziasztok,

ha minden igaz, hétfőn délelőtt (talán Feri kivételével, de gyere, ha tudsz) találkozunk. Bár már hetek óta igértem, hogy több figyelmet fordítok az alap- és bevételt termelő tevékenységünkre, ezt nem tudtam betartani. Jövő héten újra nekirugaszkodom…

Az remélem, látszik már, hogy van értelme nyomatni a tartalmat. Korábban ezt muatta nekem az Ederű statisztikája, és most a hirszerzőn futó ingatlanalapos blog megugrása. Tegnap 1800-an látták (egyedi látogató).

A NetSzemle.hu-n belül a rádióra koncentrálok. E héten még a bakügy, de akár már a jövő héttől jöhetne más, pl. fogyás, tavasz, akármi, ahol valami neves emberrel vendéggel és előre meghirdetve min 1 órát “reklámozhatnánk” az ederűt Ehhez kéne rá valami “nagymeberes” excluziv anyag, lehetőleg videó. Gondolkodjatok rajta melyik HEP-ember legyen ez, amelyik azért megkérdezhető a “bálság” témában is, mert ez a téma nem múlik el, érzésem szerint a fejünk felől.

Szóval jövő héten rámegyek a tapaszra és a jiagoulanra (főleg az utóbira) és hétfőn szeretném veletek megbeszélni, hogy miképpen lehetne (még jobban) növelni az ederűt.

Emellett újra rárepülnék a CSB-tervre (MM), és a Refernciaszolgálat/HEP is jöhetne jobban.

A rádiós műsor lesz most a “csúcstermék”, amire összpontositani szerenék. Mondjatok érdekes nagyembereket, mint a most csütörtöki Bogár László és a 600 ezer népszavazási reget összegyűjtő hölgyemény!

Gondolkodjatok rajta, addig is!

És videózzatok, mint állat! Marika!

Jóska

Ui.: Startnap, munkanapló megy már? Ez a “beugró”!

Szólj hozzá!

Címkék: tartalom egészség fejlesztés tapasztalatok munkatársak telkes jiaogulan japantapasz munkanapló szmogtea

A bejegyzés trackback címe:

https://munkanaplo.blog.hu/api/trackback/id/tr441009560

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása