Oszd meg!

Oszd meg, mentsd el! - TurboBookmark.com

Munkanapló - A műsor látványkonyhája :)

Félkész gondolatok, naplózás (dokumentálás), jegyzetelgetés magamnak és a munkatársaimnak. Zeekrewards: www.startnap.com/zeekrewards NetSzemle: www.netszemle.hu - Hiteles személyes tapasztalatok Freeland: www.startnap.com/freeland A pizsamás vállalkozó: www.kmgl.blog.hu

Friss topikok

A legújabb videók

Nincs megjeleníthető elem

Fejlemények a Rádió Q-val

2009.03.06. 12:56 NetSzemle - Hiteles személyes tapasztalatok

Elektronikus levél Bognár Évának, a RádióQ frissen kinevezett főszerkesztőjének.

Kedves Éva, akkor ahogy megbeszéltük, irom az emlékeztetőt, miben állapodtunk meg:

1. Tudomásul vettem, hogy - a korábbi igéretek ellenére - nem adtok egy fél szerkesztőt mellém, mert erre nem telik, illetve ilyet egyik műsorvezető sem kap.

2. Jövő héten még a régi rendben megcsinálom szerda 21 órától a műsort, mivel a vendégeket már meghivtam. (Igaz, 20 órára, mert erről volt szó, de átszervezem.)

3. Az utánavaló héten és azt követően minden csütörtökön 20-22 között szól a műsorom, ez már döntés, de erről még kapok egy megerősitő értesitést tőled, mivel értesiteni kell a cseréről az érintett műsort, amelyet vált a NetSzemle.hu.

4. A honlapba épített új ablak kérdése még függőben, itt is jelzem, hogy ez a javaslat már egy hónappal ezelőtt is megtörtént részemről, amikor még úgy volt (szinte), hogy "kérhetek bármit". Tudomásul vettem, hogy a szerver költözésre várunk, amelynek időpontját nem tudtad még megmondani.

5.
A 4 héttel ezelőtt Müllner Dórának és Bocz Marcinak is elküdlött 2 db promó javaslatomat megnézed, és a véglegesités után - a többivel együtt, azonos feltételekkel - adni kezditek.

Erről nem beszéltünk, mert elfelejtettem,  de a műsor hétvégi ismétlésére is kéne valami megoldás, nekem mindegy mikor, de ezt még pár hallgató is kérte ill. javasolta. Úgy hogy erre a kérdésre is majd légy szives adj választ!

Végül az fontos lenne, ha az új szerveren a régi műsorokat meg lehetne hallgatni, visszakereshetően. Az eddigi gyakorlatnak megfelelően addig is megkapom másnap letölthetően a műsor felvételét. (Ezt azért is irom, mert az első 3 műsornál ez gyorsan ment, most meg már péntek és még mindig nem, pedig tegnap is, ma is küldtem az egyébként megszokott rutinról emailt Marcinak. Rákérdeznél marcinál, hogy megoldódjon ez a gond?Ö

Elnézést, hogy emlékeztetőt irok, de heppem, hogy félreértések elkerülése végett mindent a glasznoszty jegyében dokumentálok. Nem tudom, ismered-e, a műsornak van egy blogja, amely a Rádio Q-val szerzett tapasztalataimat már jóval korábban rögziti, tanulságos lehet, ha időnként megnézed. Ezt a levelet is felteszem, ahogy szoktam, tájékoztatásul a munkatársaknak és a törzs hallgatóknak.

Megjegyzem, csendesen, hogy 1 hónap alatt nem sikerült megoldani, hogy a RadioQ honlapján megjelenjen a műsorrendben a NetSzemle.hu, azért ezen is változtatni kellene, nincs igazam?

Üdv: Jóska
CC: VTamás, tájékoztatásul.

Szólj hozzá!

Címkék: radioq

A bejegyzés trackback címe:

https://munkanaplo.blog.hu/api/trackback/id/tr84985188

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása