Oszd meg!

Oszd meg, mentsd el! - TurboBookmark.com

Munkanapló - A műsor látványkonyhája :)

Félkész gondolatok, naplózás (dokumentálás), jegyzetelgetés magamnak és a munkatársaimnak. Zeekrewards: www.startnap.com/zeekrewards NetSzemle: www.netszemle.hu - Hiteles személyes tapasztalatok Freeland: www.startnap.com/freeland A pizsamás vállalkozó: www.kmgl.blog.hu

Friss topikok

A legújabb videók

Nincs megjeleníthető elem

Válságrádió

2009.02.26. 02:32 NetSzemle - Hiteles személyes tapasztalatok

Még a tegnap esti műsorban beszélgettem egy jót a Rádió Q tulajdonosával és abban maradtunk, hogy a Válságrádió mehet(ne), ha akarom, most már csak azt kell eldönteni, hogy milyen gyakran. A frissességre és a "nap témájára" vágynék, de gyorsan ki lehet égni a napi másroban. A hetente egy kevés, nem lehet elég friss, úgy hogy marad a heti 2 vagy 3 nap.

A NetSzemle.hu ebben a formában befejeződik, az új műsor 2 órás lesz (a 3 túl hosszú) és kifejezetten az élő beszélgetésre épül azokkal, akik alkalmas beszélget partner lehet ahhoz, hogy mélyebbre ássunk a felszini "válságjelenségek" alá vagy mögé. Lehet, hogy más cim kell, Tamás szerint a "válság" szó negativ, én meg alcimmel kompenzálnék, "Válság - A lehetőségek műsora". Mert hogy kifejezetten a megoldásokat keresnénk, a hallgatókkal brainstorming menne, méghozzá szabályosan, már amennyire sikerül betartani például azt a szabályt, ha brainstormingolunk, hogy nem kritizáljuk egymás ötleteit. Mindenesetre csak a civil szféra területén tele vagyunk jó ötletekkel és új kezdeményezésekkel, mint amilyen a Noba.hu, remélem sikerül elhivni őket a jövő szerdai műsorba.

Bármi ötlet és javaslat, kérdés jöhet, természetesen a kritikák is, ha valaki netán hallotta a tegnap esti műsort.

Ha lenne olyan rádió, amely nonstop a válsággal és a válsághoz való alkalmazkodással foglalkozna, háttérinformációkkal, közös agyalással, hallgatnád?

Válaszod: Igen, ha színvonalas
 

Igen, ha színvonalas
80.68%
Nem, nem érdekel a téma
19.32%
ÖSSZES SZAVAZAT: 88

Szólj hozzá!

Címkék: radioq netszemle válságrádió

A bejegyzés trackback címe:

https://munkanaplo.blog.hu/api/trackback/id/tr76966683

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása