Oszd meg!

Oszd meg, mentsd el! - TurboBookmark.com

Munkanapló - A műsor látványkonyhája :)

Félkész gondolatok, naplózás (dokumentálás), jegyzetelgetés magamnak és a munkatársaimnak. Zeekrewards: www.startnap.com/zeekrewards NetSzemle: www.netszemle.hu - Hiteles személyes tapasztalatok Freeland: www.startnap.com/freeland A pizsamás vállalkozó: www.kmgl.blog.hu

Friss topikok

A legújabb videók

Nincs megjeleníthető elem

Válságrádió

2009.02.25. 10:31 NetSzemle - Hiteles személyes tapasztalatok

Ma, még az esti műsor előtt találkozom Vadas Tamással, a Rádió Q tulajdonosával, hogy részleteiben is megbeszéljük a válságrádiós javaslatomat, amely minimum egy neapi műsor, maximum a teljes rádió ráálítva, tekintettel a zord hazai és nemzetközi helyzetre.

Az az előző bejegyzésben nem fejtettem ki, hogy a témaválasztás mellett mi lehet még különleges ebben a műsorban/rádióban. Milyen lenne az a rádió, amelyet éjjel-nappal szivesen hallgatnék. (A Rádió Q mostani műsor kinálatában a reggeli Fialát és az azt követő Bornemissza Tamás és Nyári Julit hallgatom, mint éppen most is.)

Szóval, kissé részletesebben, mint tegnap:

6,30-9,30 Fiala

9,30-11,00 Fogyasztóvédelem

11,00-12,00 Karrier, munka, pénzügyek

12,00-13,00 Közösségi hírek és civil mozgalmi tudósítások

13,00-16,00 Család, egészség, kaja, stb. vagyis Nők Lapja

16,00-18,00 Autózunk hazafelé - Beszélgetés "Minden, amit a mai napról tudni kell, vagy érdemes", de máshogy, mint Fiala.

18,00-19,00 Közösségi hírek, civil mozgalmi tudósítások

19,00-20,00 Esti kultúrális magazin, mi van a tévében, színházban, moziban, hol van jó étterem, stb., természetesen közösségi szerkesztéssel és a TFL-értékeléssel.

20,00-22,00 NetSzemle - A világháló legjava

22,00-23,00 Csacsi - Tanulj netezni! vagy Vállalkozóknak szóló műsor

23,00-01,00 Hedonista Magazin 18+ közszolgálati jelleggel

01,00-06,30 Ismétlések

De nem is a műsor ötleteket akartam irni, hanem azt, hogy mekkora erő lehet abban, ha az automatikus nyomkövetőként működő "válság" téma - vagyis mindig az, ami az adott napon a Népet a legjobban foglalkoztatja - mellé tesszük a közösségi szerkesztésre való tudatos törekvést, beleértve azt is, hogy szponzoroktól szervált ajándékokkal ismerjük el a "Nap legjobb beszólását" (telefonját, SMS-ét, Adásüzenetét), ezt jó hangosan elismerjük, reklámozzuk, pláne ha az egy olyan, a gyakorlatban is használható ötlet vagy kezdeményezés, amely méltó a reklámra és a nagyobb közfigyelemre.

A ma esti műsorból pl. a legjobban engem a Suskások és a Szatyor Bevásárló Közösség izgat, a negyedik műsorból pedig a legjobban a Noba-sokat várom, akinek a partneréül Márkot kérem majd fel, mert vannak a közösségi bankolással kapcsolatban közös terveink.

Végül az erős interaktivitás és a forró témaválasztás mellett az általam elképzelt Rádió Q olyan, amely figyel rám. Kérdezget, sok a szavazás, és van is foganatja annak, amiket igy megtud a Drága Nép igényeiről. Ha például itt netán kiakad valaki azon, hogy a Rádió Q-ban miért van 18+ este 23 óra után, akkor csak kreálok egy szavazást, és az lesz bizony, amit a Nép mond. A Nép pedig, gyanítom, este 23 óra után családi életet él, de ha nem, akkor még olvasgat, lehet tehát Könyvszemle is, tényleg nem tudom, melyik lenne a jobb. Tudod, mit? Megkérdezem!

Szólj hozzá!

Címkék: válságrádió

A bejegyzés trackback címe:

https://munkanaplo.blog.hu/api/trackback/id/tr29964748

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása