Oszd meg!

Oszd meg, mentsd el! - TurboBookmark.com

Munkanapló - A műsor látványkonyhája :)

Félkész gondolatok, naplózás (dokumentálás), jegyzetelgetés magamnak és a munkatársaimnak. Zeekrewards: www.startnap.com/zeekrewards NetSzemle: www.netszemle.hu - Hiteles személyes tapasztalatok Freeland: www.startnap.com/freeland A pizsamás vállalkozó: www.kmgl.blog.hu

Friss topikok

A legújabb videók

Nincs megjeleníthető elem

Szolgálati hírek a külső ingatlanalapos blogra

2009.02.25. 16:02 NetSzemle - Hiteles személyes tapasztalatok

Bár ezt a cikket, nem mi írtuk, hanem csak kiemeltem a tömegből és kötelező olvasmányként ajánlom mindenkinek, aki spórolni akar. érdemes alaposan odafigyelni a bankjainkkal, a történtek után az én fülem is kihegyezettebbé vált az ügyfél tájékoztatás tekintetében. Mindenesetre ilyen fogyasztóvédelmi jellegű cikkeket és információkat kapnak majd a KÖSZ! tagjai, ha esetleg valaki még nem jött rá, hogy mi haszna lehet az egyesülethez tartozni. Folyik a szavazás a zárt oldalon, hogy lehessenek-e tagok nem károsultak is, úgy nézem az első pár óra után a"lehessenek" válasz lesz az erősebb, az én válaszom is ez.

Gyors hírek: Dr. Tóth Balázs (videón is láthatod) megkapta a kistarcsai önkormányzattól a macrogammás jegyzőkönyet és a KÖSZ! nevében feljelentést tesz ismeretlen tettes ellen. Ld. előző bejegyzés. Eddig a cikkre csak egyetlen újságíró reagált, és még nem érkezett válasz Szeles Nórától sem. (Ha jön, azonnal közzéteszem.)

Nyomozom a 4. rádiómúsorba Bogár László közgazdász számát, ha tudja valaki, kérem irja meg mailben. Szeretném meghivni a műsorba és a véleményét kérni az ingatlanalapos történetünkkel kapcsolatban.

Szintén ma éjfél a határideje annak, ha valaki üzenni szeretne valamit a könyvön keresztül, az éjjel lezárom a kéziratot. Maya kéri a nyomdai ajánlatokat.

Ma este még a műsor előtt találozom a Rádió Q tulajdonosával, elképzelhető, hogy a műsorban már tudok mondani valamit arról, hogy lesz-e folytatás a negyedik adás után.

A műsor tervezett programjáról a műsor blogjában olvashatsz, ha bárkihez kérdésed lenne, akár itt a kommentek között is felteheted, ha - legnagyobb sajnálatomra - nem érsz rádiózni velem ma este.

Szólj hozzá!

Címkék: radioq netszemle ingatlanalapok macrogamma szeles nora bami trükkök

A bejegyzés trackback címe:

https://munkanaplo.blog.hu/api/trackback/id/tr99965485

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása