Oszd meg!

Oszd meg, mentsd el! - TurboBookmark.com

Munkanapló - A műsor látványkonyhája :)

Félkész gondolatok, naplózás (dokumentálás), jegyzetelgetés magamnak és a munkatársaimnak. Zeekrewards: www.startnap.com/zeekrewards NetSzemle: www.netszemle.hu - Hiteles személyes tapasztalatok Freeland: www.startnap.com/freeland A pizsamás vállalkozó: www.kmgl.blog.hu

Friss topikok

A legújabb videók

Nincs megjeleníthető elem

Március 7. (Javaslat)

2009.02.25. 16:17 NetSzemle - Hiteles személyes tapasztalatok

10,00 Pontos kezdés

10,05 De már tényleg! Megnyitó, célok, javaslatok a mai napra. (dtj)

10,15 Hajdú Miklós: Összefoglaló a jogi lépésekről, az ügyvéd választásról és a javasolt jogi stratégiáról.

10,50 Dr. Telkes József: A javasolt média stratégia az eddigi tapasztalatok értékelésével, a "pressure group", a "lassitó teszt-vásárlás" (Balázs ötlete, részletek a fórumban és videón), stb.

11,20 Dr. Toth Balázs: az egyesülettel kapcsolatos javaslatom és tudnivalók ismertetése

11,30 Szünet

11,50 Dr. Tóth Balázs: egyesület alapitás komplett levezénylése.

12,50 Brainstorming (dtj): Miben segithetek? Hogy szervezzünk új tagokat? Mit kinálhat az egyesület a havi 1000 Ft-os (javaslatom) tagdijért. Mint pl. a Banki trükkök...

12,50 Befejezés, amire nem maradt idő. A könyv bemutatása, elismerések.

13,00 Vége. T/F/L értékelés cédulán. Könyvet vigyél haza többet, hogy kölcsönözhesd!

A helyszinen a könyv 50%-os kedvezménnyel kapható.

Belépő: 1000 Ft (terembérre és technikai költségekre.) A teljes rendezvént videón rögzitjük. A részt vevők biztonsági okokból videó és hangfelvételt nem készithetnek, fényképezni lehet, jegyzetelés melegen ajánlott.

Miklós, Zsolt, szóljatok, ha máris változtatnom kell valamit, a 10,00-13,00 időkeretbe mindent bele kell zsúfolnunk.

3 komment · 1 trackback

Címkék: balázs javaslat miklós március 7

A bejegyzés trackback címe:

https://munkanaplo.blog.hu/api/trackback/id/tr91965517

Trackbackek, pingbackek:

Trackback: Suggested Browsing 2018.02.04. 14:23:15

Watson 503 brand - Nausea day after adderall

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

nyugdijas64 2009.02.25. 16:41:59

Gondolom Dr. Tóth Miklós az Balázs.
Kérdésem: Eldöntjük-e előtte (ahogy igértük), hogy melyik ügyvéddel szeretnénk együttműködni (ha lesz most szombati összejövetel, az erre (is) jó lehetne). Ha igen, akkor a kiválasztott ügyvédnek be kellene mutatni magát és az elképzeléseit, valamint - legalábbis az eredeti elképzelés szerint - akkor neki kellen prezentálni a papírokat. Azt én nem tudom felmérni, milyen papírok kellenek az alakuláshoz, de gondolom, mindenkinek legalább egy belépési nyilatkozatot alá kell írnia. Ezeket feltehetően előre el kell készíteni. Nem tudom, 30 perc elég-e erre az egészre?
Arra gondoltál, hogy az egyesület alapítása feltételez valamilyen választott funkciókat (nem tudom, milyeneket, de valakinek képviselni kell törvényesen az egyesületet). Gondolom, ezek kiderülnek a készülő alapszabályból - ha így hívják. Szóval sztem a megalakulás lenne a legfontosabb és a többi napirendet annak kellene alárendelni. Ergo talán ezzel kellen kezdeni?

NetSzemle - Hiteles személyes tapasztalatok 2009.02.25. 16:47:19

Igen, ügyvédet egyet vagy kettőt javasoljunk, el is felejtettem, hogy neki(k) is be kell szoritani 5-5 percet.
30 perc: Balázs megmondja, mennyi idő kell és azt igérte elő is késziti a papirokat, ügyvédet aki rápecsétel én is tudok. Nyertes ügyvéd nem lehet az alakulás előtt, és amiket mondunk majd, még meg is kell vitatniuk..
Azért nem az elejére tettem, hogy hallja az elképzeléseinket és tudja, hogy mire mond igent. de abban igazad van, hogy az alakulás a legfontosabb. És az, h ha hazemennek, tudják mit kell tenniük.

Maya2009 2009.02.25. 19:24:20

Jóska, a termet 13ig tudják mégis biztosítani, így "levegősebb" lehet a program! Egy 5 perces "csacsi" programot is tegyél be, hogy hogyan kell regisztrálni stb....
Maya
süti beállítások módosítása