Oszd meg!

Oszd meg, mentsd el! - TurboBookmark.com

Munkanapló - A műsor látványkonyhája :)

Félkész gondolatok, naplózás (dokumentálás), jegyzetelgetés magamnak és a munkatársaimnak. Zeekrewards: www.startnap.com/zeekrewards NetSzemle: www.netszemle.hu - Hiteles személyes tapasztalatok Freeland: www.startnap.com/freeland A pizsamás vállalkozó: www.kmgl.blog.hu

Friss topikok

A legújabb videók

Nincs megjeleníthető elem

Te hogy alkalmazkodsz a válsághoz? Tudod használni az "alapelveket"?

2009.02.24. 12:58 NetSzemle - Hiteles személyes tapasztalatok

Mayával mostantól minden műsor végén megszavazzuk a legjobb hozzászólót*, aki egyjapántapaszos termékcsomagot kap ajándékba (Japántapasz, Jiaogulan-tea, és még egy harmadik termék, amelyet a nyeres szabadon kiválaszthat a webshopban elérhető termékek közül.)

A Japántapasz.hu oldalt és a benne működő webshopot, valamint a tartalom-szolgáltató brigád által szerkesztett Egészségderűje honlapot a Magyar Franchise Intézet Kft. üzemelteti, és a műsor "szombolikus szponzora". Ő üzemelteti a NetSzemle.hu oldalt is, amely reklámmentes oldal, és amely belső normáink szerintmaximum 10%-ig közölhet saját reklám jellegű tartalmat.

Bár a Rádió Q hallgatottsága most még nagyon alacsony, és a NetSzemle.hu forgalmának nagy részét az ingatlanalapos károsultak közül kerül ki, remélem, hogy a könyv megjelenése után nagyobb lesz a hallgatottsága. Meg ha nem ilyen késői időpontban kerül adásba a műsor.

Egyelőre úgy fogom fel a hátralévő két műsort, hogy azok az oktatási anyagok nyilvános felvételei. Ezek az oktatási anyagok, amelyek nagy része főként civil újságiróknak, bloggereknek szól, a NetSzemle.hu fő oldalán a középső oszlopban alul található ablakban hallgatható meg, darabokra szedve. Az oldal tetején található kis hangszóróra kattintva a műsor nonstop online rádiója szól, benne szintén a korábbi élő műsorok felvételével. Ez az online rádió élő adásra is képes, már tavaly kipróbáltam és "beüzemeltem". Igy szükség esetén 100% online élő rádiós kommunikációt, pl. konferenciát is szervezhetünk, ha akarunk, és ha erre szükség lesz.

Változatlanul az a műsor célja, hogy a válságot mint lehetősége tekitnsük. Remélem sokan lesznek az ingatlanalapok károsultjai közül olyanok is, akik tovább is látnak a pénzük "visszaszerzésénél". Mindezekről részletesebben élő szóban szeretnék beszélni 2009 március 7-én, mert félek tőle, hogy amerre innentől folytatnám, az nem lenne (még) követhető.

Na ennyi a háttér, az alapelvek között szereplő átláthatóság jegyében.

*Maya, ird fel, ne felejtsem el, mert hajlamos vagyok az ilyesmit elfelejteni, főleg ha nagyon belemerülünk valami izgalmas beszélgetésbe. 23,45-kor kéne szólni, mert 23,50-től már zene megy és vége. Az is a te dolgod lenne, hogy műsor közben óránként 2x elmondjuk, hogy ez van...

Na most akkor a kérdés: Te hogy alkalmazkodsz a válsághoz és mit akarsz kihozni belőle?

Szólj hozzá!

Címkék: válság alkalmazkodás alapelvek radioq netszemle ingatlanalapok

A bejegyzés trackback címe:

https://munkanaplo.blog.hu/api/trackback/id/tr2962864

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása