Oszd meg!

Oszd meg, mentsd el! - TurboBookmark.com

Munkanapló - A műsor látványkonyhája :)

Félkész gondolatok, naplózás (dokumentálás), jegyzetelgetés magamnak és a munkatársaimnak. Zeekrewards: www.startnap.com/zeekrewards NetSzemle: www.netszemle.hu - Hiteles személyes tapasztalatok Freeland: www.startnap.com/freeland A pizsamás vállalkozó: www.kmgl.blog.hu

Friss topikok

A legújabb videók

Nincs megjeleníthető elem

Mit kezdenék a Rádió Q-val, ha a tulajdonos szabad kezet adna?

2009.02.24. 10:36 NetSzemle - Hiteles személyes tapasztalatok

Ráállítanám a teljes adót a válsággal kapcsolatos hírek és elemzések közvetítésére, amolyan Gondolkodjunk együtt az ország megmentésén alapul. A fogyasztóvédelmi vonal és a "Q", vagyis a minőségre törekvés maradna, és ehhez a műsorvezetők (szerkesztők) közében is érvényesíteném ezt az elvet.

Politikailag semleges, interaktiv, nap közben a közlekedők igényeit, este az internetezőket szolgáló közszolgálati és fogyaszóvédelmi rádió lenne belőle.

A költségek tekintetébenr adikális költség csökkentéssel, illetve aktivabb üzletszerzéssel (reklámriportok, hirdetések), rádió és internetes hirdetések csomagjával növelném a nevételeket, az üzletszerzőknek 20% + 10% prémiummal ösztönözve az eladást.

Ha a hagyományos modellben gondolkodunk. De ha ismerem a számokat és a költségeket a felére sikerülne csökkenteni, akkor kipróbálnám a 100% közösségi rádiós működést, vagyis - kisérletképpen - hirdetésmentes rádió lennénk, HA önkéntes adományokból össze lehetne gyűjteni a szükséges költségeket. Sajnos nem tudunk hallgatottsági adatokat és ezek megszerzése is pénz...

A héten tárgyalni fogok a műsor jövőjéről a Radio Q tulajdonosával.

 

Szólj hozzá!

Címkék: radioq

A bejegyzés trackback címe:

https://munkanaplo.blog.hu/api/trackback/id/tr68962607

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása