Oszd meg!

Oszd meg, mentsd el! - TurboBookmark.com

Munkanapló - A műsor látványkonyhája :)

Félkész gondolatok, naplózás (dokumentálás), jegyzetelgetés magamnak és a munkatársaimnak. Zeekrewards: www.startnap.com/zeekrewards NetSzemle: www.netszemle.hu - Hiteles személyes tapasztalatok Freeland: www.startnap.com/freeland A pizsamás vállalkozó: www.kmgl.blog.hu

Friss topikok

A legújabb videók

Nincs megjeleníthető elem

Lehet, hogy DGY-t kéne megkérnem, hogy legyen az időgazdálkodási tanácsadóm...

2009.02.23. 12:59 NetSzemle - Hiteles személyes tapasztalatok

...de azt tudja róla, hogy nem vagyok valami rendszeres, és szeretek a megérzéseim után menni. Azt hiszem, ezért is érzem magam jól ebben a média válogatós szerepkörben, a fokázást és értékelést pedig kifejezetten kedvelem. (Még fejvadász pályám elején SiklóssyIstvántól a Bajor sörözőben hallottam először a fejvadász-szakma igazi műhelytitkait. A Hill ilyen szempontból steril volt, ők kiválasztásban jók, az executive search (direkt keresés) műfajt Othmar Hill annakidején "erkölcstelennek" tartotta - nyilván valamiféle versenytársat látva a műfajban és ebben részben igaza is volt, hoha a két dolog nem igazán összehasonlítható.

Az időgazdálkodásom dő eszköze most a startnap.com használata, meg persze a blogok, amelyeket minden reggel felkeresek, egy-egy bejegyzés erejéig vagy (ha vannak) a hozzászólások megválaszolásáig felkeresek.

Hetente átlag, amikor rámjön, megnézem a látogatottságot, és az a blog kap több időt (bejegyzést), ahol látom az érdeklődést nem csak a látogatottságban, bár ez a legfontosabb mutató, hanem a hozzászólások számában és minőségében is. Most éppen a Virtus.ho oldalon vagyok a legaktivabb, de az ingatlanalapos fórumot is naponta 2-3x felkeresem és bele is beszélek elég gyakran. (Annak ellenére, hogy korábban már kértem Marcsit, hogy "képviseljen" ezeken a fórumokon, pl. az Indexen is, de úgy láttam, ez nem nagyon megy.)

Még mindig marketing és tag toborzás viszi el az időm felét, és a másik fele marad "tartalom gyártásra". A hatóságokkal Miklós és Balázs levelezget, Balázs vette át a Macrogamma (Kistarcs önkormányzata) "eltüntetett jegyzőkönyv" ügyet, ezzel sincs gondom. Az időm másik felének a fele a levelek (napo 120 email) és a blog bejegyzések kommentjeinek megválaszolása. Nem bánom az időt, és most már a TV2-nek köszönhető telefonokat sem, mert sosem gondoltam volna, hogy ebben az idősebb korosztályban ennyire nincs még internet használat.

Pedig most a könyvvel kellene vacakolnom, csinálom is, az összes időm 25%-ában. Ez van. Elküldöm Gyurinak, van-e valami ötlete vagy javaslata?

Kellemes volt beszélgetnia  rádióban Gyurival, igy nem bánnám, ha újra tudnánk együttműködni valamilyen ponton. Ő tréningezik, én nem, ő keveset ir, én sokat, nem tudom, most vezet-e blogot.

Keep in touch with DGY!

Itt egy régi videó, ha megtalálom!

 

Szólj hozzá!

Címkék: időgazdálkodás

A bejegyzés trackback címe:

https://munkanaplo.blog.hu/api/trackback/id/tr22960555

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása