Oszd meg!

Oszd meg, mentsd el! - TurboBookmark.com

Munkanapló - A műsor látványkonyhája :)

Félkész gondolatok, naplózás (dokumentálás), jegyzetelgetés magamnak és a munkatársaimnak. Zeekrewards: www.startnap.com/zeekrewards NetSzemle: www.netszemle.hu - Hiteles személyes tapasztalatok Freeland: www.startnap.com/freeland A pizsamás vállalkozó: www.kmgl.blog.hu

Friss topikok

A legújabb videók

Nincs megjeleníthető elem

Rádió Q 99.5 - A próba műsorok fő témái

2009.02.08. 11:17 NetSzemle - Hiteles személyes tapasztalatok

NetSzemle.hu - Minden, amit az internetről tudni kell, vagy érdemes - Béta :)

A Rádió Q tulajdonosával 3-4 próbaműsor elkészítésében állapodtunk meg, amelyre elsősorban az indított, hogy képtelen voltam - egészen a legutóbbi napokig - megfelelő média nyilvánosságot teremteni. Ebben a pár lehetőségben ezért az utolsó óra (23,00-24,00 óra) az ingatlanalapoké, pontosabban az online mozgalomszervezés témájáé, a műsorban a téma képviselője Hajdú Miklós (telefonon).

Emellett a az alábbi fő témákat tervezem:

1. adás: Ki mire használja az internetet és mit vár a műsorunktól. A legfontosabb online eszköz, a Startnap.com bemutatása.

2. adás: A blogok. Miért írod és miért olvasod? Mire használható. Hogyan blogolsz. Pár blogger bemutatása. Melyik szolgáltatót érdemes használni? Blog.hu

3. adás: Civil újságírás. Mi a szerepe, ki miért lát - vagy nem lát - fantáziát a civil mozgalmaban és a cilvil újságírásban. A mindenkori hatalom és a mindenkori civilek viszonya. Mi a szerepe a közösségi szerkesztésnek az internetes tartalmak létrehozásában? A szavazás használata: hol, hogyan, miért, mikor? Poll-r.hu

4. adás: Összegzés, értékelés, tervezés Brainstorming az interneten. Ki miért szereti - vagy nem - a fórumozást, a kommentelést, a levelező listákat. A moderáció kérdése. A hiteles kommunikáció. A példa.

A harmadik adás után tervezem, hogy újra beszélek a rádió tulajdonosával és eldöntjük, hogy lesz-e, s ha igen, akkor mi módon folytatás.

Jöhetnek a kérdések, javaslatok, mind a műsor téma választásával kapcsolatban, mint pedig a meghívott vendégek személyére, indoklással.

Bloggerek! Civil újságírók és jelöltek! Itt az alkalom, hogy elmondjátok a tapasztalataitokat a rádióban és ezzel az eszközzel is egymásra találjanak, akik minél többet szeretnének kihozni az internet adta lehetőségekből.

A műsor honlapja: http://netszemle.hu

A műsor gyorsoldala: http://startnap.com/radioq

Figyelem! Kedden jelenik meg "Az üzlettárs" c. kisvállalkozóknak szóló magazin, amelyben reklámriportban mesélek egy keveset az új műsorról. (Megjelentetése nem csak a műsor promócióját, hanem az ingatlanalapok károsultjainak összegyűjtését is szolgálja.)

A műsort Werlein Mayával, a Japántapasz.hu irodavezetőjével együtt vezetem, aki a műsor hallgatóival együtt ismerkedik a a NetSzemle.hu "szabványos eszközeivel". A próbaadások alatt állandó informatikai szakértőnk Mireider Márk.

Szólj hozzá!

Címkék: blog béta maya radioq netszemle.hu startnap.com poll r.hu

A bejegyzés trackback címe:

https://munkanaplo.blog.hu/api/trackback/id/tr76929774

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása