Oszd meg!

Oszd meg, mentsd el! - TurboBookmark.com

Munkanapló - A műsor látványkonyhája :)

Félkész gondolatok, naplózás (dokumentálás), jegyzetelgetés magamnak és a munkatársaimnak. Zeekrewards: www.startnap.com/zeekrewards NetSzemle: www.netszemle.hu - Hiteles személyes tapasztalatok Freeland: www.startnap.com/freeland A pizsamás vállalkozó: www.kmgl.blog.hu

Friss topikok

A legújabb videók

Nincs megjeleníthető elem

Ma egész nap a holnap szerk. ülésen dolg.

2009.02.06. 04:28 NetSzemle - Hiteles személyes tapasztalatok

Szombat, 1000-1600. Itt látható, úgy is, mint látványkonyha. Ha bármilyen kérdésed vagy javaslatod van, komment!

Emlékeztetőül: 99%-ban interneten dolgozom, még a telefon is (és más "real time" komm. mint pl. Skype) ritka, a személyes meg végképp. nem vagyok képes másképp sem elmélyülni (ilyenkor "ne zavarj" üzemmódban vagyok), sem pedig ennyi emberrel kapcsolatot tartani (most kb. napi 120 email), csak ha szigorúan szervezem az időmet.

Minden hónap első szombatját viszont beterveztem, hogy akkor valami személyes összejövetel lesz. Holnap a NetSzemle.hu szerkesztőivel, márciusban valószínűleg az ingatlanalaposokkal találkozom. Lehet, hogy áprilisban Kérdezéstechnika, kivéve, ha forradalmi helyzet lenne az ingatlanalapokkal - amire van esély, mert akkor derül majd ki, hogy az első - november végi! - visszaigénylők végül mennyivel kevesebbet kapnak, mint amennyit remélnek.

Szólj hozzá!

Címkék: szombat

A bejegyzés trackback címe:

https://munkanaplo.blog.hu/api/trackback/id/tr66925683

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása