Oszd meg!

Oszd meg, mentsd el! - TurboBookmark.com

Munkanapló - A műsor látványkonyhája :)

Félkész gondolatok, naplózás (dokumentálás), jegyzetelgetés magamnak és a munkatársaimnak. Zeekrewards: www.startnap.com/zeekrewards NetSzemle: www.netszemle.hu - Hiteles személyes tapasztalatok Freeland: www.startnap.com/freeland A pizsamás vállalkozó: www.kmgl.blog.hu

Friss topikok

A legújabb videók

Nincs megjeleníthető elem

Clipmarks - a szemlézők csodafegyvere

2009.02.06. 15:56 NetSzemle - Hiteles személyes tapasztalatok

Halima, lett ebből a feliratozásból valami? Egy 2008 márciusi bejegyzés, emlékeztetőül:

Lassan egy éve elégedett használója vagyok a Clipmarksnak. Működéséről egyelőre angol nyelvű videót tudok mutatni, de már kértem Halimát, hogy készítse el a magyar feliratozását. Ezzel az eszközzel készül a NetSzemle, az ezzel készült válogatást küldöm ki hetente 2-3-szor a lev.listára.

Iszonyatosan gyorsan lehet vele jegyzetelni a neten. Ezzel ki tudok végni képet, szöveget, bármit, megjegyzést fűzni, ha akarok, és feltölteni akár több blogra is automatikus, cimkézve, és ha kell, alcsoportokra rendezve. A böngészőbe beépülő kis kütyü, melegen ajánlom mindenkinek, aki szövegek szerkesztgetésével múlatja az idejét.

Szabványos program, haladóknak, vagyis nem ugyanaz a kategróia, mint a startnap.com, a blog (munkanapló! és a ning.com kezelésnek tudománya, vagy a két utóbbi helyett a Joomla felhasználó szintű kezelése. Szombaton döntünk, vállalja-e az első kör, hogy velem együtt megtanuljuk Márktól, egyben rögzitjük is az oktatást, aztán kerül fel a netre, hogy más is használhassa.

Ha nem megy, nem fogom erőltetni, én is kényelmes vagyok és szeretem a jól bevált eszközöket. Viszont a Joomla mellett szól pár dolog... de it már M fog érvelni mellette, gondolom.

Szombat estére okosabbak leszünk.

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://munkanaplo.blog.hu/api/trackback/id/tr52926795

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása