Oszd meg!

Oszd meg, mentsd el! - TurboBookmark.com

Munkanapló - A műsor látványkonyhája :)

Félkész gondolatok, naplózás (dokumentálás), jegyzetelgetés magamnak és a munkatársaimnak. Zeekrewards: www.startnap.com/zeekrewards NetSzemle: www.netszemle.hu - Hiteles személyes tapasztalatok Freeland: www.startnap.com/freeland A pizsamás vállalkozó: www.kmgl.blog.hu

Friss topikok

A legújabb videók

Nincs megjeleníthető elem

2005-ben volt: CITE 1.0

2009.02.06. 16:37 NetSzemle - Hiteles személyes tapasztalatok

Ami meg most megy, az a 2.0

Hogy hol akadt el ez a dolog, arra emlékszem, de most kihagyom a mesélést. Megalakultunk tizegynéhány taggal - aztán nem jegyezte be az egyesületet a biróság. De nem csak ettől állt le.

A CITE 2.0 - sem a névre, sem egyesületre nincs szükség, legalábbis egyelőre. Jó lesz ez remélem sokáig 100% - vagy 99% - virtuálisan.

Elemei.

Évek óta készen van a "Hogyan irjunk könyvet 21 nap alatt" c. opusz.

Itt van a G-teszt s annak eljövendő online változata. (M)

Itt vannak az azóta megszületett magyar civil újságirás protálok, mindenekelőtt a Virtus, mint a mezőny jelenlegi elsőó helyezettje, szorosan a nyomában a FN Tudósítója. Tudsz jobbat ezeknél?

Itt van az automatikus irás technika, amely könnyen lehet hogy minden második embernél olyan jól műküdik, hogy egy 10%, aki rendszeresen használja. Az interneten nincsenek terjedelmi korlátok, van viszont korlátja az olvasó figyelmének.

Abba is hagyom, mert nem jó, ha görgetni kell a képernyőn. Ezért jó, ha eleve ablakot teszek majd a terméktapasztalatokhoz, jó feltűnően, úgy mint a Rádió Q adásüzenete. orditson ott, hogy ide illene beirni terméktapasztalatot. Tul.képpen kis kérdőiv készitő, mert segédkérdéseket lehet majd feltenni, hogy a kedves felhasználüóból minél teljesebben és természetesebben előjöjjön az a tapasztalat. Aki nem szeret irni, annak legyen MP3 rögzités lehetősége, de ma már van 30 perces videó készités is a Freebvlogon, ha valaki nem szégyenli az orcáját.

Minden eszköz adott, 2005 óta.

nem ezen múlott.

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://munkanaplo.blog.hu/api/trackback/id/tr80926885

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása